Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Deviasyonda olduğu için devlet bir kısmını ödedi 2000 lira verdim.Ağrım olmadı.Şişliklerim ve morluklarım var çok beyaz tenli ve hassas olduğum için.

Deviasyonda olduğu için devlet bir kısmını ödedi 2000 lira verdim.Ağrım olmadı.Şişliklerim ve morluklarım var çok beyaz tenli ve hassas olduğum için.

jonis geçmiş olsun ben de ameliyat olucam hem içerde kemik var hem de düzeltilsin istiyorum emre bey ve abdükladir beyi de düşündüm ama 15 gün boyunca kalacağım yere çok uzak diye avrupa yakasında doktor aramaya karar verdim.Ameliyat olduğun yer orahayim mi şişliye yakın mı orası bi de beni eklersen çok sevinirim

merhaba daimagözde sen karar verdin mi ameliyat olmaya ben hala doktor arıyorum süleyman bey tasarım yapmıyomuymuş acaba

vallahı arastırdıkca daha ısın ıcınden cıkılmıyacak bır hal alıyor aster yha arastrmıyacaksın guvendıgın bır dr. gıdıp olucaksın yada arastırıcaksın arastırdıkca beynın bulancak bumu omu sumu sonra cayıcaksın:D ben suanda selçuk ınanlıyla suleyman candan arasında gelgıtlerdeım ama alamadıgım beyzada revızyon oldu jonısde revızyon jonıs 500 tl nıcın fazla verdı :S nefes sorunun varmıydı jonıs?

Valla hiç fikrim yok.Hastane verdi o fiyatı doktor vermedi.Gittiğim onca doktor arasında en makul fiyat buydu.Sonuçta 12500 diyende oldu..

2 haftadır fotoları yuklıyıcem dıosun ozel msj atıoruz cvp vermıyosun neden eklemıyorsun yada eklemıyceksın neden eklıyıceım dıe soyluorsun o zaman??????????????????:47::47::47:

cnm ben beyzanın fotolarını en basından beri grdum bılıorum onunkısı guzel olmus ancak 2. bır hastasınıda grmek ıstıo ınssan hadı eklemıyecek neden eklıycem dıo?

Hayatım kızma hemen fırsatım olmadı malesef yüklüyorum bandajlı halini.Daha yeni halimide sonra yüklerim

Hayatım kızma hemen fırsatım olmadı malesef yüklüyorum bandajlı halini.Daha yeni halimide sonra yüklerim

Tesekur ettım gec oldu ama guc olmadı:) yok cnm kızmadım ama meraklanıorum cunku beyzanınkısı ıkıncı amelyattı senınkısı 1.dı yanlıs hatırlamıyorsam ılk yaptıgı burun nasıl dıe merak edıodum bırde oncesını eklesen vede uzakdan eklesen daha bır anlasılır olucak eskı burnun nasıldı yanı oda ayrı bır merak konusu:)PEki nefes almanda bır problem varmı alabılıyormusun?

Son düzenleme:
Back