Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

slm kızlar adım melek. bende dr süleyman candan a ameliyat oldum geçen hafta salı günü. şuan durumum çok iyi çok şükür. daha önce 2 kez ameliyatla burnumda et almışlardı ama hiç bu kadar hafif atlatmamıştım. şuan ki ameliyatım daha zor olmasına rağmen çok daha rahat atlatıyorum. dr süleyman beyden çok memnun kaldım. burnum çok doğaş duruyo estetik olduğu pek anlaşılmıyor. şüphe duyuyorsanız kuşkularınız varsa hocama ve hastaneye karşı asla olmasın.memnun kalacağınızdan en ufak şüphem yok benm. bilginize. :)

slm kızlar adım melek. bende dr süleyman candan a ameliyat oldum geçen hafta salı günü. şuan durumum çok iyi çok şükür. daha önce 2 kez ameliyatla burnumda et almışlardı ama hiç bu kadar hafif atlatmamıştım. şuan ki ameliyatım daha zor olmasına rağmen çok daha rahat atlatıyorum. dr süleyman beyden çok memnun kaldım. burnum çok doğaş duruyo estetik olduğu pek anlaşılmıyor. şüphe duyuyorsanız kuşkularınız varsa hocama ve hastaneye karşı asla olmasın.memnun kalacağınızdan en ufak şüphem yok benm. bilginize. :)

çok tşkrr edrzzz:) en kısa zmnda resım yuklersen cok sevınırz hem inş. en yakın zamanda saglına kavuşursunn :69:

dişi kartal gordum cnmm saolasın:D avestayı hala kınanamam devam edıyor canım

Meleksadi canım Allah aşkına bir foto yükle ltfen

o zaman albüme eklim sanırım o şekilde görebilirsin. birde sorum olcak.ben neden bana gelen msja cvp veremiyorum. yok 100 tane yorumum olmalıymış vs. şart mı 100 yorum.nasıl kişiye cvp vercem?

benm herşeyim 1 hafta içinde oldu bitti. dr a muayene bile olmadım doğru düzgün ayak üstü fiyat almak için gittiğimde baktı. snra ücreti öğrendik.ertesi gün annem hastaneyi arayıp randevu aldı.ameliyat oldum 2-3 gün sonra.

bak benden sana dost tavsiyesi.öle çok araştırma bence çünkü ne kadar çok araştırırsan o kadar çok kafan karışır ve karasızlık yaşarsın. emin olduğun bilinen bir dr a git ameliyatını ol. ben öle yaptım. şuan da hiç bir şikayetim yok çok şükür. İNŞALLAH sonradan da şikayetlik bir durum yaşamam(yaşayacağımıda sanmıyorum).

senin burnunuda cok begendım ardkşlarında burnu cok gusel olmus ama sanırım süleyman bey bıraz kalkık burun yapıyo hemde tasarım yapmıomuş:S aklım o yuzden bıraz karışık :18:

Back