Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

süleyman bey ameliyatı ne kadara yapıyor arkadaşlar?
yaptığı hastanenin anlaşması var mı sgk ile? karşılıyor mu bazı masrafları?

Eski burnumda hafif bir kemer vardı.Şu anda nefes durumum gayet iyi.Bu arada bir arkadaş sormuş Süleyman beyin ücretini onu yazayım.3000 lira ama deviasyon ve sgk olduğu için 2000 lira ödedim.ameliyatı doktoru olduğu musevi balat hastanesinde yapıyor.

Eski burnumda hafif bir kemer vardı.Şu anda nefes durumum gayet iyi.Bu arada bir arkadaş sormuş Süleyman beyin ücretini onu yazayım.3000 lira ama deviasyon ve sgk olduğu için 2000 lira ödedim.ameliyatı doktoru olduğu musevi balat hastanesinde yapıyor.

uygunmuş cnm, ya benimkisi revizyon olucak ama ben açıkcası ilk kez duyuyorum süleyman candan'ı.
acaba siz memnun musunuz ve ameliyat olan epeyce birileri var mı, yani nasıl güvenip ameliyat oldunuz :)

arkadaşlar merhaba. 1 senedir forumu takip ediyorum ben de ameliyat olmak istiyorum. perşembe gününe randevu aldım Süleyman Candan hocadan. destek istiyorum arkadaşlar :25:

Ben bir tanıdığımızın kızları olmuş ona 4-5 sene önce ondan gidip görüştüm ve süleyman hocadan önce 5 doktorla daha görüşmüştüm ama bana süleyman hoca çok güven verdi.burada forumdada bir arkadaşın burnunu yapmıştı çok beğenmiştim oda etkiledi fikrimi.

ben de görüşmeye gidiyorum bugün... umarım 1 hafta içinde gün verir de hemen ameliyat olurum dua edin kızlaaarrrrrr çok heyecanlıyım

arkadaşlar bugün görüşmeye gittim. çok iyi bir insan gerçekten de söylendiği gibi insana büyük bir güven veriyor... okulumun başlayacağını istanbula bir daha gelme fırsatımın olmayacağını söyleyince cumartesi günü ameliyata alabileceğini söyledi. yarın tahlil sonuçları belli olacak bir problem olmazsa cumartesi günü ameliyat olacağım inşallah...

arkadaşlar bugün görüşmeye gittim. çok iyi bir insan gerçekten de söylendiği gibi insana büyük bir güven veriyor... okulumun başlayacağını istanbula bir daha gelme fırsatımın olmayacağını söyleyince cumartesi günü ameliyata alabileceğini söyledi. yarın tahlil sonuçları belli olacak bir problem olmazsa cumartesi günü ameliyat olacağım inşallah...

ayy cnmm hadi hayırlısıı inş. istedign gbi bi sonuçla sonuçlanır:) fiyatı ogrenebılırmıym bide tasarım yaptı mı ?:59:

çok sağ ol canım. benim burnumda kemik eğriliği olduğu için fiyat 2000 lira. ama eğer sadece estetik olsaydı 3500 liraymış. tasarımı konuşamadık çünkü bayağı yoğundu hoca. yarın konuşuruz artık

çok sağ ol canım. benim burnumda kemik eğriliği olduğu için fiyat 2000 lira. ama eğer sadece estetik olsaydı 3500 liraymış. tasarımı konuşamadık çünkü bayağı yoğundu hoca. yarın konuşuruz artık

Bendede var kemıkegrılıgı ve cok ilerlemıs hangı kbb doktoranı gıttsem acıl ameliyat olaman gerekıo dıyolar. hangi hastanede calısıyo süleyman bey ?

canım istanbulda özel balat hastanesinde çalışıyor. internetten bak istersen resmi web sayfası var hastanenin. tam olarak nerde olduğu da gösteriliyor... bence görüşmelisin süleyman hocayla...

canım istanbulda özel balat hastanesinde çalışıyor. internetten bak istersen resmi web sayfası var hastanenin. tam olarak nerde olduğu da gösteriliyor... bence görüşmelisin süleyman hocayla...

baktım cnm cok saol:) en kısa zmanda gitmeyi düşünüyorum yrn durumlardan haberdar edersen cok sevinirim..

canım sen de sağ ol... yarın yatışım olmazsa eve gelirsem haber ederim ama gelemezsem ameliyattan sonra haberdar ederim hepinizi :) ihmal etme canım sen de :34:

Back