Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlaaaarrrrr ben yarın sabah 8de ameliyat oluyorum :) ben böylesine şeker böylesine samimi candan bir doktor daha görmedim yaaa... sanki bütün düşüncelerimi okudu kendisi. hafif kavisli yapacağım kemiğini traşlayacağım tam yüzüne yakışır çok estetik gibi durmayan bir burun yapacağım sen hiç kafanı yorma biz tecrübeliyiz bu konularda dedi :86: darısı olmak isteyip de olamayanların başına kızlar süleyman hocayla mutlaka tanışın görüşün derim...
canım özelden mesaj atmıssın cevap veremedm 100 mesaj olyndan dolayı. evet bende kansızlık vardı 4 sene tedavi olmya çalıstım ilaçlarla ama hiç fayda görmedm en sonunda kan verdiler bana şimdi biraz yükseldi bu sayede ameliyat olucam genel anesteziyle. aslında benm bünyem narkozada karsı asırı duyarlıyı anestezi uzmanları çok iyi en son tekneloji ile veriolar narkozu işte böylelikle karar verdm ameliyat olmya
nasıl yanı cnm sen nereden anladın asırı duyarlı olduğuna test mı yaptırdın bende yaptırıyımm yanı
ben 2 3 ay önce midemden endozkopi oldum narkz vermişlerdi çok azcık 3 dklık filandı ona ragmen ben 1 bucuk saat boyunca uyudum uyanamadm çok etkilemişti beni ordan biliyorum canım . ve kan şurubu kullanıyorsan eger partokal suyuyla karıstırda iç öyle daha çabuk emilim oluyormus doktorum öyle sölemişti bana. ama sana tavsiyem eger çok fazla düşükse kan değerlerin ne kadar ilaç kullanırsan kullan yükseliş olmuyor kan değerlerinde olsa bile çok az yükseliyo ben neler çektim senelerdir. iğne oldum serum taktılar ilaçlar faln filan hiç faydasını görmedim en kesin çzüm kan vermeleri ben bu sekilde kendme geldim doktorunla bir konus bence bu kan taktırma konusunu.
portakal suyunu yenı duydum cnm denıycem bu pazartes kan tahlılı yaptırıcam yenıden bakıyım ne onerıcekler ama bende demır eksılıgı var demır yuklemesımı yapılması gerekıomus ney serumla ben sylerım 1 ay ıcınde amelyat olmam gerekıyor fılan dıe acılen bırsey yapmanız lazım fılan:)cok tskler cnm ıns. fazla dusuk deıldır ama bana bundan bır yıl once dr dusugunde altındasın hastanede yatman gerekıo demıstı bende he he demıstım pek takmamıstım yanı ama bana cok antıbıyotk verdıler o gun bugundur kansızım 1 yıla yakın antıbıyotuk ıctım neredeyse lanet olsun ılaclara oda kurutuo ısde
işte aynı sekilde bende de demir eksikliği vard meselaı hgb normal değeri en düşüğü 11 ve 7den düşüğüde riske giriodu benm hgbm 4lerdeydi bana hayret ediodu doktorlar nasıl ayağa kalkıosun yürüosn die elin kesilse ölürsün demişlerdi düşün yani o kdar düşüktü şimdi Allaha şükür kan aldıktan snra toparlandm elime yüzüme kan geldi inş sende bir an önce kanlanıp ameliyatnı olursun canım
kızlar merhaba ben dün saat 11.30da ameliyata girdim. ve uyandığımda hiç ağrım olmadı maşallah :) hala da ağrım yok yüzüme gözlerimin üstüne sürekli buz koydum ve bu yüzden pek şişme morarma olmadı. yarın tamponlarım alınıyor cumartesi de alçım çıkacak. hastanede çalışan bir bayan vardı kızı 18 yaşındaymış 2 ay önce süleyman hoca burun ameliyatını yapmış kızın. hiç ağrısı sızısı olmamış tamponları çıkarırken bile. fotoğraflarını gösterdi kadın kızının. gerçekten de çok doğal ve güzel bir burun olmuş. hoca kemiği kırıyor benimkilerde şişenin içindeydi kırılmıştı hepsi. merak etmeyin hocanın eli çok yumuşak :) benden önce ameliyata giren bi arkadaş daha vardı o da çok korkmuş ameliyattan önce. ama çıktığında çok iyiydi hiç panik yapma hiç ağrım yok dedi. sizler de paniklemeyin kızlar asistanlar hemşireler orda çalışan herkes o kadar candan ve iyi ki anlatamam...
kızlar merhaba ben dün saat 11.30da ameliyata girdim. ve uyandığımda hiç ağrım olmadı maşallah :) hala da ağrım yok yüzüme gözlerimin üstüne sürekli buz koydum ve bu yüzden pek şişme morarma olmadı. yarın tamponlarım alınıyor cumartesi de alçım çıkacak. hastanede çalışan bir bayan vardı kızı 18 yaşındaymış 2 ay önce süleyman hoca burun ameliyatını yapmış kızın. hiç ağrısı sızısı olmamış tamponları çıkarırken bile. fotoğraflarını gösterdi kadın kızının. gerçekten de çok doğal ve güzel bir burun olmuş. hoca kemiği kırıyor benimkilerde şişenin içindeydi kırılmıştı hepsi. merak etmeyin hocanın eli çok yumuşak :) benden önce ameliyata giren bi arkadaş daha vardı o da çok korkmuş ameliyattan önce. ama çıktığında çok iyiydi hiç panik yapma hiç ağrım yok dedi. sizler de paniklemeyin kızlar asistanlar hemşireler orda çalışan herkes o kadar candan ve iyi ki anlatamam...
inşallah canım ben de heyecanlıyım açıkçası. şişede kemik vardı et yoktu. burnumun içindeki tampon yarın çıkacak zaten en çok zorlayan da tamponla idare etmek ama 2gün idare edebiliyosun. 1 hafta sonra yan, cumartesi günü de alçım çıkacak artık o zaman burnuşumu görebilirim. foto nasıl ekleniyor bilmiyorum ama biraz daha iyileşeyim araştırır koyarım fotoları... :)