Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bukeet süleyman bey muane için belli bi ücret talep ettimi ameliyatın ne kadar tuttu herhangi bir nefes problemin varmıydı yoksa sadece estetik amaçlımıydı bende kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum özelden bana telefon numarasını verebilirmisin birde süleyman bey gördüğüm kadarıyla ucu kalkık sivri ve bol kavisli burunlar yapıyor seninki farklımı oldu senmi öle istedin
Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .
1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun
2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de
3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun
4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.. bukket acıklayıcı olmustur sanırım![]()
cnm sen anlatmadn once ben ccozdum herseyınıde ama bnım telefonumdan henuz pcye aktaramadım resımlerı onda sorun yasıyorum ama profılımdekı kendı burnumun resımlerını gordn degılmı ?
ben suleymn hocanın yaptıgı dıger burunlara bkmadım bakıcam ama bende kemık kırıldı canm ondan sıstı nefes alıyorum ama suan sukur. sıs oldugundan butun burmuyodur dıyosun dımı umarım ondandır ccnm!
hepsınde kemık kırılıo bendede krıılcak:S
buketciğim senin burnunda hoş güzel doğal olmuş ama yanlış anlamazsan bişey sölüyecem süleyman beyin ameliyat ettiği iki hastasının resmini gördüm mesala beyzacık özellikle burun ucunu çok değiştirmiş yani diğer arkadaşınkide öyle ucunu kaldırmış bol kavis vermiş minnacık küçücük hokka bi burun olmuş bu doktor için genellikle burun ucunu harika yapıyor diye düşünüyordum ama senin burnunda tamemen farklı kavis olmasın ucu kalkmasın küçük bi burun olmasın diye senmi belirttin acaba ben süleyman beyden randevu alacaktım senin fotoğraflarını görünce vazgeçtim tekrar söylüyorum sakın yanlış anlama seninle alakalı bi durum değil sadece şunu düşündüm diğer arkadaş beyzacık revizyon ameliyatını süleyman beye yaptırmış acaba süleyman bey ilk ameliyatları bu şekilde yapıyorduda o revizyon olduğu içinmi öle kalkık minicik kavisli bi burun oldu diye vazgeçtim.
ben senın suan estetıksız burnunun resmını gormek ıstedım ama resım paylasmamıssın ? hım kemık kırılıcaksa yuzun sısıyo cnm