Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yok canm degl öle bırsey yandn degısıklık bellı oluyo ama onden baktıgımda burnum hala top gıbı ve bır butun durmuyo :S resımlerı pcme bıle eklıyemedm daha cıldırıcam okumuyo pcı telefonumu :S

o kesin sis oldugundandir. zamanla azalacaktir. kimsenin burnu öyle önden top gibi kalmamis simdiye kadar gördügüm kadariyla. pc ye bluetooth ile mi gecirmeye calisiyorsun ,
yoksa kablo mu? belki hafiza kartini taktiginda görür...

of cıldırıcm hersyı denedm dayımda geldı en son msjı cektıgımden berı onu yapmakla ugrasıyo cnm umarım sıslıklerınden dolayı oledır suleymn hocada öle dedı ya ben ALLAHA sukur ınanıyorumkı nefes almamda ne bılım kımının burnu ıcıne coker ole bır sorunla yada burnumla ılgılı kotu bır sorunla karsılasmıycagımı bılıyorum suleymn hocaya guvenıyroum yanı her konuda ama ndn böle oldm ben bılmıyorum yukarda yorum yapanlar varya onlarında sanmıyorum asılsız reklam amaclı msj oldugunu cunku ole bır reklama gerek yok suleymn hocanın kac ksıye tanık oldum gozlermle gordm haata bır hastasının burnunun orta yerınde cokme oldu ve 3. opresaysonunu yanı son operasyonunu gecırmek uzere suleyman hocayı cok arayıstn sonra bulmus onda karar kılmıs ve emın yanı duzelıcegıne bende onun ıyı olucagına emınım ama kendı halıme ve tepkılere uzuluyorm ıste keske psıkolojıyle alakalı olsa :(

bukeet süleyman bey muane için belli bi ücret talep ettimi ameliyatın ne kadar tuttu herhangi bir nefes problemin varmıydı yoksa sadece estetik amaçlımıydı bende kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum özelden bana telefon numarasını verebilirmisin birde süleyman bey gördüğüm kadarıyla ucu kalkık sivri ve bol kavisli burunlar yapıyor seninki farklımı oldu senmi öle istedin

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

bukeet süleyman bey muane için belli bi ücret talep ettimi ameliyatın ne kadar tuttu herhangi bir nefes problemin varmıydı yoksa sadece estetik amaçlımıydı bende kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum özelden bana telefon numarasını verebilirmisin birde süleyman bey gördüğüm kadarıyla ucu kalkık sivri ve bol kavisli burunlar yapıyor seninki farklımı oldu senmi öle istedin

cnm muane ucretı eger ssklıysn 50 mılyon nefes problemım gece yatarken oluyodu ama ben cokta ondan sıkayetcı degıldım ama suleymn hocmn onuda ele aldı ben estetık acıdn sıkayetcıydım ama cokta kotu bır burnum yoktu sadece burnumun ucu top gıbıydı ve bır butun sekılde durmuyodu burnum telefon numarasını vermem dogru olmaz canm muane olucaksan hastanedn alman dogru uzgunum bu konuda yardmcı olamıycam ben hala zatnresımlerı yuklemekte sorun yasıyorum :S bugun yıne denedım ama olmadı olmuyo cıldırıcm okonuda :s benm burnumun kalkıklıgı gayet yerınde ucu sıvrı degl :S hala top seklınde hocam sıs burnun dıyo ama onden bakıldıgında halen burnum bır butun durmuyo bu konuda cok rahatsızım sabretmem gerekıyo ama kımse bana bır degısıklık olmadı dıye yaklasımda bulununca morelm cok bozuluyo :S

1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.. bukket acıklayıcı olmustur sanırım;)

Son düzenleme:
1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor.. bukket acıklayıcı olmustur sanırım;)

cnm sen anlatmadn once ben ccozdum herseyınıde ama bnım telefonumdan henuz pcye aktaramadım resımlerı onda sorun yasıyorum ama profılımdekı kendı burnumun resımlerını gordn degılmı ?

cnm sen anlatmadn once ben ccozdum herseyınıde ama bnım telefonumdan henuz pcye aktaramadım resımlerı onda sorun yasıyorum ama profılımdekı kendı burnumun resımlerını gordn degılmı ?

gordum bence o sıslıkden oyle duruodur ucu ıs yha dokununca nasıl hıssedıosun,? ama sen acaıp sısmıssın yha ben sımdı dıer olanları gordum suleyman candana yanı ılk fotoları koymamıslardı acaba ondanmı grmedım dedım heralde elı hafıf yanı kımse morarmıo sende gordum resmen buuk gecmıs olsun nefes alabılıomusun pekı_?

ben suleymn hocanın yaptıgı dıger burunlara bkmadım bakıcam ama bende kemık kırıldı canm ondan sıstı nefes alıyorum ama suan sukur. sıs oldugundan butun burmuyodur dıyosun dımı umarım ondandır ccnm!

ben senın suan estetıksız burnunun resmını gormek ıstedım ama resım paylasmamıssın ? hım kemık kırılıcaksa yuzun sısıyo cnm

buketciğim senin burnunda hoş güzel doğal olmuş ama yanlış anlamazsan bişey sölüyecem süleyman beyin ameliyat ettiği iki hastasının resmini gördüm mesala beyzacık özellikle burun ucunu çok değiştirmiş yani diğer arkadaşınkide öyle ucunu kaldırmış bol kavis vermiş minnacık küçücük hokka bi burun olmuş bu doktor için genellikle burun ucunu harika yapıyor diye düşünüyordum ama senin burnunda tamemen farklı kavis olmasın ucu kalkmasın küçük bi burun olmasın diye senmi belirttin acaba ben süleyman beyden randevu alacaktım senin fotoğraflarını görünce vazgeçtim tekrar söylüyorum sakın yanlış anlama seninle alakalı bi durum değil sadece şunu düşündüm diğer arkadaş beyzacık revizyon ameliyatını süleyman beye yaptırmış acaba süleyman bey ilk ameliyatları bu şekilde yapıyorduda o revizyon olduğu içinmi öle kalkık minicik kavisli bi burun oldu diye vazgeçtim.

buketciğim senin burnunda hoş güzel doğal olmuş ama yanlış anlamazsan bişey sölüyecem süleyman beyin ameliyat ettiği iki hastasının resmini gördüm mesala beyzacık özellikle burun ucunu çok değiştirmiş yani diğer arkadaşınkide öyle ucunu kaldırmış bol kavis vermiş minnacık küçücük hokka bi burun olmuş bu doktor için genellikle burun ucunu harika yapıyor diye düşünüyordum ama senin burnunda tamemen farklı kavis olmasın ucu kalkmasın küçük bi burun olmasın diye senmi belirttin acaba ben süleyman beyden randevu alacaktım senin fotoğraflarını görünce vazgeçtim tekrar söylüyorum sakın yanlış anlama seninle alakalı bi durum değil sadece şunu düşündüm diğer arkadaş beyzacık revizyon ameliyatını süleyman beye yaptırmış acaba süleyman bey ilk ameliyatları bu şekilde yapıyorduda o revizyon olduğu içinmi öle kalkık minicik kavisli bi burun oldu diye vazgeçtim.

yok cnm ben sadece yuvarlak olmasın ucu hocam ben ole ıstemıyorum dedım ama benm kalın derılı oldugu ıcın hocamın yaptıgı calısma sanırım sonradan bellı olucak bılmıyorm cnm benm burnum cok sıs ama suan :S

Back