Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar Buket. Olabilir belki karşılaşmışızdır. En son dün gittim:)
Teşekkür ederim evet evlendim şimdilik yolunda herşey umarım öyle de devam eder. Bende bir daha görmedim o hanımı umarım gönlüne göre bir sonuç almıştır çünkü durumu bayağı kötüydü:(

slm cnm banada resımlerını atarmısn? kontrolemı gıttın dun bende gıdıcm ama suleymn hoca kaza gecırmıs sanırım :S kolu kırıkmıs dogrumu acaba? kardesmın arkdasıda suleymn hocaya amelıyat olmstu kontrole gıttıgınde gormus? maıl adresım bb.k.t.yorur@hotmail.com

-Mjoy fotonu gördüm teşşekurler gonderdıgın maıl ıcın dıger adrese gondermıssın farkı gordum evet saolasın

@buket Bız senınle en son 18.06.2012 tarıhınde mesajlasmısız toplamda 58 Gün gibi bir süre var ortadan kaybolmayı yazmısım evet cunku forumda 6 aydır cvp alamadıgımız ınsanlar var.Senın bana uslupda gelmen cevap veırrım vermem dedıklerım su bu vs. burası forum sıtesi ve İnsanlar buraya bılgı edınmek surecı takıpe etmek amaclı gelıyorlar genelde ben bu Süleyman Beyın hastalarına yazmısım gozden kayboluyorlar dıye madem uslubumu bu kadar takıp etmıssın emre ılhan barıs cakır muhammet dılber ve daha bır cok dr'a bırsuru yorum yazdım oralarda kımseye yoklar yok efendım gozden kayboluyorlar dıye kelıme kullanmamısım herneyse burada paylastıgın Süleyman bey hakkındakı yorumların ıcın tesekkurler...

cnm hernese ama sadece suleymn hocanın hastaları ıcın bole solemen zoruma giidiiyo kayboluyolarsa kayboluyolar boşvr benm resmlerımı gordugun halde konustugun halde ortadan kayboldu dıyosun ben buna kızıyorm

cnm hernese ama sadece suleymn hocanın hastaları ıcın bole solemen zoruma giidiiyo kayboluyolarsa kayboluyolar boşvr benm resmlerımı gordugun halde konustugun halde ortadan kayboldu dıyosun ben buna kızıyorm

Msjdada belırttım son durum ne oldu yanı sıslıkler gectımı burun seklı oturdumu vs surec bıtmeden gıdıyorlar onu dıyorum tamam okey yazmak zorunda kımse değil ama hanı bu kadar yazmısken paylasım yapılmısken neden devamı gelmıyor bunu dıyorum yoksa kaybolsun kaybolmasın benı pek baglamıyor

Selam Buketcim,
Gönderdim fotoları. Kusura bakma geç gördüm mesajını. İnternetim henüz bağlanmadı evimde. Anneme geldikçe girebiliyorum ancak:))

Teşekkür ederim canım:) Senin nasıl memnun musun? Yeni halinin fotoğrafı varsa görebilir miyim?

Süleyman Candan kesinlikle çok iyi bir doktor. Bademcik ameliyatımdan sonra deviasyon ameliyatımda da kendisine gideceğim. Ameliyat sonrası ayrıntıları buradan aktarırım.

Süleyman bey Balat Hastanesinden ayrılmış farklı bir hastaneye geçmiş kendisine ulaşmam gerek muayene için numarasını veya ona ulaşabileceğim adresi bilen arkadaşlar bana mesaj atabilir mi? Kendisine muayene olmak istiyorum.Siteye yeni üye oldum esasen acemiyim 25 yorum kotasını aşamadım mesaj gönderilebiliyorsa gönderin teşekkürler.

Süleyman bey Balat Hastanesinden ayrılmış farklı bir hastaneye geçmiş kendisine ulaşmam gerek muayene için numarasını veya ona ulaşabileceğim adresi bilen arkadaşlar bana mesaj atabilir mi? Kendisine muayene olmak istiyorum.Siteye yeni üye oldum esasen acemiyim 25 yorum kotasını aşamadım mesaj gönderilebiliyorsa gönderin teşekkürler.

Süleyman bey Fatih medikal park hastanesine geçmiş,2 ay önce bir arkadaşım ameliyat oldu en yakın zamnda bende gidicem

Back