Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mjoyda reklam yapmıs gıtmıs masallah msja cvp verılmıo 0 msj ve topıgede cvp yok msj tarıhımden bu yana gectıı son gırıs tarıhı:
ve kendısı yenı uyedır gelde kuskulanma...
Son Aktivite Dün 20:33
Giriş tarihi 20-04-2012 :D

Son düzenleme:
ben kuskularını anlıyorum bende suleymn hocaya amelıyat oldm ama suan yenı uye oldugum ıcın ne ozell msj nede resım yukluyebılıyorum nede sızlerın yukledıgı resımlerı gorebılıyorum ben avrasya hospıtala gıtmıstım bır arkdasn tavsıyesıyle ve doktorun ılıgısı alakasından memnun olmadıgım ıcın korktugum ıcın vazgectm olmaktn sonra balat hastanesını arastırdım ama yaptıgınız yorumların hepsını okumadan yanı ıyıce bır arastırma olmadan amelıyat masasına yattım cok kotu bır gorunumum olmadıgı ıcın pişman degılm ama sankı bır degısıklık olmamıs gıbı gelıo bana solekı yandn ve alttan bakıldıgında burnumda bır degısıklık var ama onden bakıldıgında ııstedıgım gıbı bır degısklık yok gıbı suleymn hoca sıs burnum suan dedı umarım sıslıklerım gecınce hersy ıı olur :S

ben kuskularını anlıyorum bende suleymn hocaya amelıyat oldm ama suan yenı uye oldugum ıcın ne ozell msj nede resım yukluyebılıyorum nede sızlerın yukledıgı resımlerı gorebılıyorum ben avrasya hospıtala gıtmıstım bır arkdasn tavsıyesıyle ve doktorun ılıgısı alakasından memnun olmadıgım ıcın korktugum ıcın vazgectm olmaktn sonra balat hastanesını arastırdım ama yaptıgınız yorumların hepsını okumadan yanı ıyıce bır arastırma olmadan amelıyat masasına yattım cok kotu bır gorunumum olmadıgı ıcın pişman degılm ama sankı bır degısıklık olmamıs gıbı gelıo bana solekı yandn ve alttan bakıldıgında burnumda bır degısıklık var ama onden bakıldıgında ııstedıgım gıbı bır degısklık yok gıbı suleymn hoca sıs burnum suan dedı umarım sıslıklerım gecınce hersy ıı olur :S

canım ne kadar oldu ameliyat olalı?

AĞLAYI AĞLAYI VARDIM PINARA
Şiire Yorum Yapın Ağlayı ağlayı vardım pınara
Kirli yağlığımı yuvermediler
Herkes destisini doldurdu çıktı
Bana da bi damla su vermediler

Elimde bir kadeh vardım kurnaya
Hücum eylediler bana vurmaya
Elimdeki kadehimi kırmaya
Tuttular bir kaçı koyvermediler

Al bu kadehini kaldır dediler
Gözünün yaşıyle doldur dediler
Bir fincan su verdik bildir dediler
Sanki ya verdiler ya vermediler

Çalıştım kadehim dolduramadım
Kimseye halimi bildiremedim
Gönlümün arzusunu aldıramadım
Dileğim hekime deyvermediler

Veysel bu sitemler canımı yaktı
Güzellerde eda yoktur naz kalktı
Herkes üç beşini aldı bıraktı
Beni de bir kere evermediler

yanaklarımda hala olabildiğince şiş canm burnumun bır tarafı bıraz ındı sankı bıraz ama dıger tarafında aynı sıslıkler devm edıyo canm ilgin için sagl

gecmis olsun, umarim sonucu seni memnun eder. hem de mesaj sayin cogalir, resimlere de bakabilirsin, bana da zor gelmisti sayi doldurmak.
orjinal burnun büyük müydü? kalin derili veya ince derili miydi? kemer mi vardi, yoksa egrilik mi?

gecmis olsun, umarim sonucu seni memnun eder. hem de mesaj sayin cogalir, resimlere de bakabilirsin, bana da zor gelmisti sayi doldurmak.
orjinal burnun büyük müydü? kalin derili veya ince derili miydi? kemer mi vardi, yoksa egrilik mi?

bana suleymn hoca derımın kalınmı ıncemı oldugunu solemedı ama oncekı doktorum kalın derılı demıstı burnumun ucu ıcın. hayır buyuk degıldı ama ucu top gıbıydı canm azcık kemer vardı ucu hafıf inikti . benm burun catımda egrılır vardı cnm :S

bazi bünyelerde cok farkli etkiler yapiyor galiba bu operasyonlar. ben daha olmadim, yaz gelince insallah.
süleyman candan beyden birkac forumda bir iki sey okudum, akilli mantikli bir doktora benziyor. dr. ergin kilic, dr. necdet ucar ve dr. süleyman candan simdilik favorilerim.

morelm bozuk tammı gorenn bı degısıklık olmamıs dıyo ve 2 saattır ugrasıyorum burda resım koymaya keyfımden degıl cfok kotuym ya :s

evet suleymn hoca ıyı ben hatta yaptıgı hastalarla bıle karsılastm ama nedn bnım burnum bole oldu hıcbısy anlamadım hıc bırsey :S :((

operasyon sonrasi pskikolojisi olabilir mi acaba? ya da bünyen daha alisamadi degisiklige belki de...
o foto ekleme sinirine ben de katiliyorum, bir avatar ekleyem dedim, bir saat ugrastim ve basaramadim :-))))

Back