Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 bin tl ye ameliyat oldum. Alçım alındı şimdi bantlar var onların çıkmasını bekliyorum cuma günüde onlar çıkıcak resim eklemeyi bilmiyorum daha doğrusu mesaj sınırı mı ne varmıs ekleyemiyorum isteyene msn adresimden gösterebilirim resimlerimi...
Ameliyatimin uzerinden 5 hafta gecti. Simdilik burnumun goruntusu hosuma gidiyor fakat canımı sıkan bir durum var o da burun sırtında bulunan haff bir kemik cikintisi. Dokununca elime geliyor, bastirinca biraz icine giriyor. Kalici mi yoksa ödem mi bilmiyorum. Onun disinda hicbir problem yasamadim. Süleyman Bey cok sıcakkanli samimi bir doktor, muayeneye girerken ki tedirginliginizden cikarken eser kalmiyor. Yarın ilk kontrolume gidecegim ben, bakalim ne diyecek o kemik icin.
İnanilmaz derecede guzel gecti kontrolum. O cikinti ödemmis ve yok olacakmis hatta dogru dogal bir kavis olusacakmis zamanla. Sabirli olunmasi gerekiyor ama bu haliyle bile guzel goruntusu, zamanla bir hayli icime sinecek anlasilan :)) Sakin kafan karismasin, burnunu Süleyman hocamin emin ellerine teslim et yeter, asla pisman olmadim yine ameliyat olsam hocama olurum :)Selam :) Ben de önümüzdeki hafta muayeneye gidiyorum Süleyman Bey'e. Vereceği en yakın tarihte de ameliyat..Nasıl geçti kontrolün. Ödem miymiş burnundaki çıkıntı? Araştırdığım kadarıyla çok içime sinmişti Süleyman Bey.Sen çıkıntı deyince yine kafam karıştı şu an.. :s
herkese mrb...
Bu komnuyu yenıden gundeme alalım :) canım gıgu ne alemdesınız beyza bır guzel foto daha bızı kırmazsan yha sn durumlar nasıl bır foto eklesenız son halınızle cok sevıneceızz cok tessekurler sımdıden,
dişi kartal cnm tam sana msj atcam bırıne msj atıorum 10 dk bekle dıop hep oyle oyle kaldı dedım sımdı yazıyım sen nasılsın napıosun gorusemıyopruz hala olamadık ne yazıkkı estetık parasıylan banyoyu yıktırmıs ınsanım yha:d banyoyu yaptırttım komple:d smdı dıorum yenıden burun arkadaslada gecen gun bakıoruz ınternete unlulere fılan bakıoruz oda dıo gozde gel gıdelım olalım zaten ben ısıorum onunda baskasıyla gıdıoz.çd:d ınşçç:)
İnanilmaz derecede guzel gecti kontrolum. O cikinti ödemmis ve yok olacakmis hatta dogru dogal bir kavis olusacakmis zamanla. Sabirli olunmasi gerekiyor ama bu haliyle bile guzel goruntusu, zamanla bir hayli icime sinecek anlasilan :)) Sakin kafan karismasin, burnunu Süleyman hocamin emin ellerine teslim et yeter, asla pisman olmadim yine ameliyat olsam hocama olurum :)
şu an süleyman bey hangi hastanede çalışıyor acaba ?
Merhaba ben geldimmm :)Çok sevindim memnun kalmana :)) Çok şanslısın. Kafam karışmasın diye artık Süleyman Bey'den başka kimse hakkında hiçbir şey okumuyorum. Çünkü dağıldıkça kafası bulanıyor insanın :) Ben de bu çarşamba gidecektim ilk randevuma ama gidemedim. Önümüzdeki çarşamba gidiyorum. Umarım beklediğim gibi olur her şey.Sana şey sorucam ilk muayeneye gittiğinde daha önce yaptığı burunların fotolarını görebildin mi? Bir de ameliyat ücreti ne ödedin? Söylemek istersen tabi :) sgk bir miktar karşılarsa, ortalama 2500 gibi bir fiyat tahmin ediyorum.Umarım öyledir?Gerçi çok uçmadıkça para öncemli değil. Burun sonuçta..Burnunun fotoğrafını görmeyi de çok isteriim .Nasıl görebilirim? Mail adresimi versem gönderir misin bir fotoğraf ? Lütfeeen :)
Sevgiler :)
Çok sevindim memnun kalmana :)) Çok şanslısın. Kafam karışmasın diye artık Süleyman Bey'den başka kimse hakkında hiçbir şey okumuyorum. Çünkü dağıldıkça kafası bulanıyor insanın :) Ben de bu çarşamba gidecektim ilk randevuma ama gidemedim. Önümüzdeki çarşamba gidiyorum. Umarım beklediğim gibi olur her şey.Sana şey sorucam ilk muayeneye gittiğinde daha önce yaptığı burunların fotolarını görebildin mi? Bir de ameliyat ücreti ne ödedin? Söylemek istersen tabi :) sgk bir miktar karşılarsa, ortalama 2500 gibi bir fiyat tahmin ediyorum.Umarım öyledir?Gerçi çok uçmadıkça para öncemli değil. Burun sonuçta..Burnunun fotoğrafını görmeyi de çok isteriim .Nasıl görebilirim? Mail adresimi versem gönderir misin bir fotoğraf ? Lütfeeen :)
Sevgiler :)