Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meraba bende bi kaç gündür forumunuzu takip ediyorum en sonunda üye olabildim. Son 2 aydır aramalarımın sonucunda Süleyman candan beye geçen gün muayene oldum ve sömestr tatilinde ameliyat olcam inşallah. Sizin paylaştığınız resimleri görmek istedim ama 25 mesaj limiti varmış. Ameliyat olmadan önce ve olduktan sonraki resimlerimi de paylaşmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok fazla ilgi alaka gösteren biri değil bence Süleyman bey. Bana bi fiyat söyledi ve gönderdi. Ama büyük ihtimalle ona ameliyat olucam..

meraba bende bi kaç gündür forumunuzu takip ediyorum en sonunda üye olabildim. Son 2 aydır aramalarımın sonucunda Süleyman candan beye geçen gün muayene oldum ve sömestr tatilinde ameliyat olcam inşallah. Sizin paylaştığınız resimleri görmek istedim ama 25 mesaj limiti varmış. Ameliyat olmadan önce ve olduktan sonraki resimlerimi de paylaşmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok fazla ilgi alaka gösteren biri değil bence Süleyman bey. Bana bi fiyat söyledi ve gönderdi. Ama büyük ihtimalle ona ameliyat olucam..

cnm vallahı be oraya gttıgım zamanı soytledım tanımam etmem ben o dru burada duydum gttım gorustum fıyat ıcın ona olucaksın sen heralde egerkı ıcın el vermıyosa bır kac zaman daha bekle baskasına ol derım sonra 2. bır amelıyatı masraf sıkıntı ezıyet sen bılırsın genede tercıh senın

ozel balat hastanesi prof. dr süleyman candan'a sabah ameliyat oldum ogleden sonra eve geldim biraz kanamalı geciyo gecen seneki operasyonum yuzunden silikon tampon takılmadı 2 gun sonra alıcakmış ama bilmiyorum nolcak sadece cok korkuyorum :(

tamponlar alınırken çok ağrı yaptımı?

fiyat için ne kadar dedi?

salı günü alçım alınıyo ama su an için memnunum agrım sızım yok şişme morarma hiç olmadı ayrıca ameliyattan 2 gun sonra tamponlarımı aldırmaya gittim gercekten cok ilgili bi dr ama yinede kesin yorumumu salı gunu yapıcam :)

ameliyt olalı 1 seneyi geçti şimdi burnunuz tam olarak oturdumu bi şikayetinz varmı?

2,5 bin tl ye ameliyat oldum. Alçım alındı şimdi bantlar var onların çıkmasını bekliyorum cuma günüde onlar çıkıcak resim eklemeyi bilmiyorum daha doğrusu mesaj sınırı mı ne varmıs ekleyemiyorum isteyene msn adresimden gösterebilirim resimlerimi...

bende süleymana candana ameliyat olmayı düşünüyorum ama çekincelerim var burnumun doğllıktan uzak yapıda olmasınıdı istemem :( süleyman candana ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan memnun kaldılarmı acaba biligi verirsiniz sevinirim :)

herkese mrb...

Bu komnuyu yenıden gundeme alalım :) canım gıgu ne alemdesınız beyza bır guzel foto daha bızı kırmazsan yha sn durumlar nasıl bır foto eklesenız son halınızle cok sevıneceızz cok tessekurler sımdıden,

Dişi kartal cnm tam sana msj atcam bırıne msj atıorum 10 dk bekle dıop hep oyle oyle kaldı dedım sımdı yazıyım sen nasılsın napıosun gorusemıyopruz hala olamadık ne yazıkkı estetık parasıylan banyoyu yıktırmıs ınsanım yha:D banyoyu yaptırttım komple:D smdı dıorum yenıden burun arkadaslada gecen gun bakıoruz ınternete unlulere fılan bakıoruz oda dıo gozde gel gıdelım olalım zaten ben ısıorum onunda baskasıyla gıdıoz.çd:D ınşçç:)

Herkese merhaba,

Bende Süleyman CANDAN Hocaya ameliyat olanlardanım. Henüz çok yeni. Benim nefes problemim vardı kemik eğriliğinden dolayı. Geceleri uyku uyuyamıyordum. C.tesi sabah ameliyat oldum öğleden sonra saat 16:00 gibi çıktım hastaneden. 2 gün sonra tamponlarım alındı 1 hafta sonrada alçılarım. Şimdi bandaj var burnumda. Ama çok doğal duruyo tam istediğim gibi.
Bende morluk pek olmadı. Tek rahatsızlığı tabiki tamponlar varken nefes almada yaşadım. Süleyman Hoca mükemmel bir insan tek kelime ile profosyonel. Çok da ilgili. Sadece o değil hastanedeki ameliyat hemşiresine varana kadar hepsi dünya tatlısı insanlar. Ben o kadar çok çok korkan biri iken ameliyathaneye sohbet ederek falan girdim:) sonuç olarak ben çok memnunum. Eğer düşünürseniz benim kararım olumludur.

Back