Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba bende bi kaç gündür forumunuzu takip ediyorum en sonunda üye olabildim. Son 2 aydır aramalarımın sonucunda Süleyman candan beye geçen gün muayene oldum ve sömestr tatilinde ameliyat olcam inşallah. Sizin paylaştığınız resimleri görmek istedim ama 25 mesaj limiti varmış. Ameliyat olmadan önce ve olduktan sonraki resimlerimi de paylaşmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok fazla ilgi alaka gösteren biri değil bence Süleyman bey. Bana bi fiyat söyledi ve gönderdi. Ama büyük ihtimalle ona ameliyat olucam..
ozel balat hastanesi prof. dr süleyman candan'a sabah ameliyat oldum ogleden sonra eve geldim biraz kanamalı geciyo gecen seneki operasyonum yuzunden silikon tampon takılmadı 2 gun sonra alıcakmış ama bilmiyorum nolcak sadece cok korkuyorum
meraba bende bi kaç gündür forumunuzu takip ediyorum en sonunda üye olabildim. Son 2 aydır aramalarımın sonucunda Süleyman candan beye geçen gün muayene oldum ve sömestr tatilinde ameliyat olcam inşallah. Sizin paylaştığınız resimleri görmek istedim ama 25 mesaj limiti varmış. Ameliyat olmadan önce ve olduktan sonraki resimlerimi de paylaşmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok fazla ilgi alaka gösteren biri değil bence Süleyman bey. Bana bi fiyat söyledi ve gönderdi. Ama büyük ihtimalle ona ameliyat olucam..
salı günü alçım alınıyo ama su an için memnunum agrım sızım yok şişme morarma hiç olmadı ayrıca ameliyattan 2 gun sonra tamponlarımı aldırmaya gittim gercekten cok ilgili bi dr ama yinede kesin yorumumu salı gunu yapıcam :)
tamponlar alınırken çok ağrı yaptımı?
ameliyt olalı 1 seneyi geçti şimdi burnunuz tam olarak oturdumu bi şikayetinz varmı?
gercekten cok memnunum hiç sikayetim yok ve en güzeli her goren mutlaka burnumla alakalı iyi bi yorum yapıyo :)
Çok acıyormu bunu yaptırırken :S yada sonrasında :S