- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
Tatlım benim randevum 31 inde 13 haftalık oluyoruz 2li testte yapılacak bakalım bizde sonuc ne olucak görebilcekmiyiz cinsiyetini :26:
bakalım artık hayırlısı . sen ne istiyorsun canm ilk bebişmi.. beklemek .çok zor.. ilk keseyi bekle. sonra kalp atışı sonra gelişmişmi . şimdide 2li tes ve cinsiyet.. :) rabbim sabır versin.. bazende diyorm çok şükür bak az kaldı 30 haftamız kaldı inşallah..
bılen bırısı gelse de baksa artık cok merak ettım :)
Slmlar .Banada bi yorum yaparmisiniz. Ben arada kaldım.. 10 hatt. Benm bebisim.
amin canm. Hayrlisi. Olur inşallah... Tesk.ederim.
Eki Görüntüle 606321 Eki Görüntüle 606320 Eki Görüntüle 606321 Eki Görüntüle 606320
Ekleyebildiysem budur. Şimdiden teşekkür ederim. 13 haftalık bu arada
eger bu erkek cikarsa nub tahmini copeeedermisimm saka saka ama kiz gibii haftasi kucuk oldugundan yaniltabilirde gayet paralell
kızlar tahminlerinizi bekliyorum lütfen cvp yazın
Eki Görüntüle 558101 Eki Görüntüle 558102 Eki Görüntüle 558103
ORKİDEM senden cevap istiyorum ben 1 ayda çatlarım meraktan bi çıkıntı var ama sanki parelel siz ne diyosunuz kızlar ???
Eki Görüntüle 558788
orkidem bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş senden yorum istiyorum burda 12 haftalık en son 18 haftalıkken gittim hala cinsiyeti belli olmadı doktor 12 haftalıkken bi çıkıntı var sanki erkek dedi 18 haftalıkken gittiğimde kız dedi ama bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi sen çözersin bu işi
kizlar kusura bakmayin firsat bulup giremiyorumm
benekes ve mutlubirisi sanirim sizin bebekler erkek
benekes sende nuba gore yorum yapamadim cnm bacak arasi goruntusunden ama o haftalarda her ikisindede cikinti olabiliyor
kizlar kusura bakmayin firsat bulup giremiyorumm
benekes ve mutlubirisi sanirim sizin bebekler erkek
benekes sende nuba gore yorum yapamadim cnm bacak arasi goruntusunden ama o haftalarda her ikisindede cikinti olabiliyor
Eki Görüntüle 613616
ben çıkıntı göremedim. tahmini olan var mı?
burada 11+0'ız. ultrasona göre 11+4'üz.
ilk bebişim. çok merak ediyorum.
şimdiden tşk ederim.