- 7 Ocak 2013
- 27
- 0
canim yaa sana erkek dedim ama simdi farkettim haftaniz minicikmis 11. haftaya bile yorum yapamazken 10 haftaya erkek demisim bravo bana)))
demem o ki 12 13 haftalikken bidaha koy sen ama maaasallah bebegin cok iri gozukuyor :)
canim ilk resmi birde duz koyarmisin bana erkek gibi geldi bebegin duz koyarsan pipi diye gordugum seyi merak ettim digerlerinde belli degil
canim ilk resmi birde duz koyarmisin bana erkek gibi geldi bebegin duz koyarsan pipi diye gordugum seyi merak ettim digerlerinde belli degil
sağ fotoğraf tam 14 haftalıkken ve soldaki tam 12 haftalıkken...sabırsızlıkla bekliyorum
ilk resimden erkek olduğu görünüyo.ama son resimde anlayamadım gitti:44:
teşekkür ederim canım
tam göremiyorum dedi.Benzetti,ama 16 haftada gelmeyimi istedi hem üçlü test için hem cinsiyeti tam belli olur dedi...önce orkide söylesin,kime benzettiyini yazarım)rica ederim
14 haftalık dr hala söylemedi mi cinsiyetini
tam göremiyorum dedi.Benzetti,ama 16 haftada gelmeyimi istedi hem üçlü test için hem cinsiyeti tam belli olur dedi...önce orkide söylesin,kime benzettiyini yazarım)
Ikinci resim resmen erkek cnm kac haftaliksiniz tahmindemi yapmadi erkek gibi siz daha nt goruyosunuzdur resimden cikinti yukarda farkindaysaniz
Canim zaten kiz ilerleyen haftalarda illaki kayboluyoo erkekse buyuyo pipi oluyo kizinki ice giriyocanım bişey daha sorucam nettesin galiba,nub kaybolunca kız mı oluyor.
Canim yaa baktim baktim resmi secemedim basi poposu nerdeEki Görüntüle 616969 Eki Görüntüle 616970 ne olur ne olur banada bir yorum yapın 12 w 4 günlük burada bebişimmm lüppptennnn
Canim o gordugum kordon degilse erkek dr un bisey demedimiorkdm attim resimi tekrar simdiden tsk.RABBIM INSALLAH sanada hayirli bir erkek cocugu nasip eder ..
Canım benim,bu bizim 3 bebeğimiz ve içimden erkek geçiyor.İki farklı doktora gittik,operator doktorlardı.İkisi de bişey demeye erken,yanılmağa korkuyorum,ama 'kıza benziyor' dediler.Birisi 20 şubat,o birisi ise 9 şubat gelin dediler.9 şubat hem üçlü test için gideceğiz hem de cinsiyete bakar (size kesin söylerim dedi doktor).Ama yanılma payı varmı diye düşünüyorum hala...ilk kızım oldu,aşırı midem bulanıyordu,günde 4-5 defa kusuyordum,kilo alıyordum,şişiyordum,kalçalarım göğüslerim büyümüştü.İkinci çocuğum erkek oldu,ilk 3 ayda zayıfladım hep tatlı canım çekti.Şimdi aynen 2 hamilelik gibi geçiyor.Ekşiye bakamıyorum bile.Kıza benziyor deyince-açıkca şaşırdım.Tabi hayırlısını isterim)Allahıma çok şükür sağlıklı bi bebek inşallah sağlıklı da gelir dünyaya!Amin!İnşallah siz de nur topu gibi bebeğinizi dogurusunuz!Amin!Ikinci resim resmen erkek cnm kac haftaliksiniz tahmindemi yapmadi erkek gibi siz daha nt goruyosunuzdur resimden cikinti yukarda farkindaysaniz
Şimdi biz 14 hafta 2 günlüyüz.Eşimle oturub baktık iyice.Belki ben yalnış görürüm diye söyledim o baksın)))beyaz bişey var yukarda.O mu çıkıntı acaba?Ikinci resim resmen erkek cnm kac haftaliksiniz tahmindemi yapmadi erkek gibi siz daha nt goruyosunuzdur resimden cikinti yukarda farkindaysaniz
Valla cnm senin bebek kiz cikarsa bayaa sasiririm ikinci resme dikkatle bak resmen yukari bakiyor cikintiCanım benim,bu bizim 3 bebeğimiz ve içimden erkek geçiyor.İki farklı doktora gittik,operator doktorlardı.İkisi de bişey demeye erken,yanılmağa korkuyorum,ama 'kıza benziyor' dediler.Birisi 20 şubat,o birisi ise 9 şubat gelin dediler.9 şubat hem ikili test için gideceğiz hem de cinsiyete bakar (size kesin söylerim dedi doktor).Ama yanılma payı varmı diye düşünüyorum hala...ilk kızım oldu,aşırı midem bulanıyordu,günde 4-5 defa kusuyordum,kilo alıyordum,şişiyordum,kalçalarım göğüslerim büyümüştü.İkinci çocuğum erkek oldu,ilk 3 ayda zayıfladım hep tatlı canım çekti.Şimdi aynen 2 hamilelik gibi geçiyor.Ekşiye bakamıyorum bile.Kıza benziyor deyince-açıkca şaşırdım.Tabi hayırlısını isterim)Allahıma çok şükür sağlıklı bi bebek inşallah sağlıklı da gelir dünyaya!Amin!İnşallah siz de nur topu gibi bebeğinizi dogurusunuz!Amin!
Ama çok merak ediyorum,acaba benim annelik duygum yanılıyormu diye))