Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 545732
Nub görüntüsü bana göre okla çizdim
Eki Görüntüle 545733
Doktora göre küçük resimde beyaz nokta olan yerde çıkıntıda olabilir ama usgde görmedim dedi
Eki Görüntüle 545734
Yine küçük resimde ok
Doktora gittiğimde 11+6ydı ama usgye göre 12+1 çıktı Rabbim sağlıkla versin miniğimiii
Doktorum resmi olarak demedi çünkü çok yukarda yani göbekteymiş ama beeenn nazlıı kızııımm demeye başladımm
simdi baktim canim 3. foto yuksekk bi ihtimal kiz diyor
yuksel ve hlo
sizin bebekler erkekk
peki bisey sorabilirmiyim iliski gunlerinizi hatirliyomusunuz reglden sonraki kacinci gunlerdi
genelde bu profildekiler cok net yorumlanabiliyor digeri nasil koyabilirsen bakariz
Eki Görüntüle 606321 Eki Görüntüle 606320 Eki Görüntüle 606321 Eki Görüntüle 606320
Ekleyebildiysem budur. Şimdiden teşekkür ederim. 13 haftalık bu arada
Slmlar .Banada bi yorum yaparmisiniz. Ben arada kaldım.. 10 hatt. Benm bebisim.
Cok Saol canm. Rabbim hepimizin bebislerini bağışlasın...
erkek sanırım senın ki
Cok Saol canm. Rabbim hepimizin bebislerini bağışlasın...
amin canım siz ne istiyordunuz :) Allahım gönlümüze göre sağlıklı evlatlar versin hepimize Aminnn
valla canm . şimdi ne desem bilmiyorum. değişken bir düşünceye sahibim.. bi kız olsun istiyorum. bir erkek. rabbim sağlıklı evlat lar nasip etsin inşallah.. senin bebiş bellimi canm .
evet ya.Yok bizimki de belli değil daha :) bakalım ne olucak minnoşum bende çok merak ediyorum ciciler alsın annesi ona
babayı biraz batırsınlar annesiyle ( para konusunda )
evet ya.
12.haftada ense kalınlığı ölçümü yapılcak ozaman belli olurmu dersin... çok merak ediyorum.. randevun ne zaman senin canm.