- 3 Nisan 2009
- 529
- 2
cnmim cinsel organina bakilyör senin de resimde gorulmuyor
Deme canım ya burdan da mı ipucu yok bana,ikinci foto işe yarar diye düşünmüştüm.aman bi anlayamadm şu teoriyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnmim cinsel organina bakilyör senin de resimde gorulmuyor
Merhaba biz de 12+ 4 üz acaba benim bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz resim çok net değil.
Eki Görüntüle 548205
Teyzesi benim bebişime bir yorum yapmamışsın ne zamandır internete giremiyorum arıza vardı. merakla bekliyorym lütfen bizide yorumlarmısın
ayy çatlıycam meraktan bugün doktora gittik 4 aylık olunca söyliycekmiş daha erken dedi.şimdi 13 haftalık artık siz tahmin edebilirsiniz dimi kızlar.resimleri ekliyorum.birinde yüzü dönük birinde yatıyo bebişim.
Eki Görüntüle 552088
Eki Görüntüle 552089
kizlar dogum sancilari cekiyorum cevap yazamazsamm kusura bakmayin
vekaletimi ozlem ve gurbete birakiyorum resimler net degil o yuzden yorum yapamiyoruz
Eki Görüntüle 555653 Eki Görüntüle 555654
benim bebişimede yorum yaparmısınız çok kıpırdıyordu 12+0 olmusuz boyumuz 5.25 olmuş maşallah yorumlarınızı bekliyorum.
[ı]orkideM uzun zamandır burayı takıp ediyorum ve bir gunde benım buraya gelecegım aklıma gelmemıstı :))) bugun doktora cınsıyetını ogrenırım umuduyla gıttım ama saga baktı sola baktı her hangı bırsey goremıyorum dedım..cıkıntı felan yoktu anlayacagın .. Kız dıye heveslenmek ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugramamak için.. Arkadaşların cogu kıza benzettı birde senin görüşünü almak ıstıyorum.....:) şimdiden teşekkür ederim...[/ı]Eki Görüntüle 551734
ne yazikki hic ama hic belli olmuyor bu resimlerden baska yok mu
kizlar dogum sancilari cekiyorum cevap yazamazsamm kusura bakmayin
vekaletimi ozlem ve gurbete birakiyorum resimler net degil o yuzden yorum yapamiyoruz
Merhaba özlem seni burada yakalamısken birde senden yorum almak ısterım... Orkidem nub gorunmuyor dedı lakın belkı sen gorebılırsın Eki Görüntüle 555678
nub olabilirmi diye dyusundugum cikinti sanirsam bacaklari.