- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
merhaba hanımlar benim bebişimin cinsiyeti ne acaba ben anlıyamadım nub teorisini Eki Görüntüle 548115
erkeeeeekkkkkkkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar benim bebişimin cinsiyeti ne acaba ben anlıyamadım nub teorisini Eki Görüntüle 548115
erkeeeeekkkkkkkkkkkkk
huhuuuuuuuuu sağolun valla eymenim geliyor desenee
huhuuuuuuuuu sağolun valla eymenim geliyor desenee
nub yoookkkkk(Eki Görüntüle 548225 kızlar banada yorum yapın lütfen
Eki Görüntüle 548297 Buda benim bebegim bugün cektirdik ultrason kızmı erkekmi sizce
aysecim canim hastaneden ckmaniza coookkk sevindim pasamiz nasil
benimde cok az kaldi insallahh
cok heycanliyimmmm ara ara kasilmalarim var ama dr normal dedi
kızlar benim bebeğimede bir yorum yazsanız,çok merak ediyorum...resimde 12 haftalıkEki Görüntüle 546452
iyi elhamdülillah...cok güzel kiz erkek hic fark etmiyor kucagimiza sapa saglam aldimi gerisi hic önemli degil...rabbim sanada hayirli kolay dogum nasil etsin insallah... ismini ne koymayi düsünüyorsun::.
Eki Görüntüle 548736 Eki Görüntüle 548737 Eki Görüntüle 548738 slm orkidem ben geldim yeni bir resim koyuyorum birde o bacak değilde diğer resimi anlaymadım bebeğin neresi acaba sen anlarsın kuzum sana zahmet bakabilirmisin:26:
canim sanki koluda ikiye katlamis gibi geldi bana yaniliyomuyumm
ORKDM lütfen bizede yorum yapabilirmisin:)
12+0 burda pek rahat duramadık ama görüntüler bunlar.ikinci fotomuzda boydan fakat kafası biraz arkada kaldı çok hareketliydi saolsun.:)
Eki Görüntüle 550729
Eki Görüntüle 550730
Ismini zeynep dusunuyoruz teyzesi siz ne koydunuz dogumun normalmi oldu
Korkmuyorum derken su siralar korku aldi beni gecen dr cati muayenesi yapti o bile nasil yakti canimi