- 25 Şubat 2008
- 250
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ı]orkideM uzun zamandır burayı takıp ediyorum ve bir gunde benım buraya gelecegım aklıma gelmemıstı :))) bugun doktora cınsıyetını ogrenırım umuduyla gıttım ama saga baktı sola baktı her hangı bırsey goremıyorum dedım..cıkıntı felan yoktu anlayacagın .. Kız dıye heveslenmek ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugramamak için.. Arkadaşların cogu kıza benzettı birde senin görüşünü almak ıstıyorum.....:) şimdiden teşekkür ederim...[/ı]Eki Görüntüle 551734
merhaba biz de 12+ 4 üz acaba benim bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz resim çok net değil.
Eki Görüntüle 548205
orkdm lütfen bizede yorum yapabilirmisin:)
12+0 burda pek rahat duramadık ama görüntüler bunlar.ikinci fotomuzda boydan fakat kafası biraz arkada kaldı çok hareketliydi saolsun.:)
Eki Görüntüle 550729
Eki Görüntüle 550730
erkek bence canım..yukarı doğru
[ı]orkideM uzun zamandır burayı takıp ediyorum ve bir gunde benım buraya gelecegım aklıma gelmemıstı :))) bugun doktora cınsıyetını ogrenırım umuduyla gıttım ama saga baktı sola baktı her hangı bırsey goremıyorum dedım..cıkıntı felan yoktu anlayacagın .. Kız dıye heveslenmek ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugramamak için.. Arkadaşların cogu kıza benzettı birde senin görüşünü almak ıstıyorum.....:) şimdiden teşekkür ederim...[/ı]Eki Görüntüle 551734
:13:Eki Görüntüle 551475 orkdm bu benim son foto 17 haftalik bir sey gorebilirmisin bimiyorum tsk
Toto tarafi yok canimm kafa ve gobusunu gordumm:))
cnm bnnm kac haftaliksin bebgin henuz kucukKızlar benimkine de bi yorum yapsanız nereye bakıyoz anlamak için ya da anlayan biri bi tahmin ediversin Eki Görüntüle 552215
ayy çatlıycam meraktan bugün doktora gittik 4 aylık olunca söyliycekmiş daha erken dedi.şimdi 13 haftalık artık siz tahmin edebilirsiniz dimi kızlar.resimleri ekliyorum.birinde yüzü dönük birinde yatıyo bebişim.
Eki Görüntüle 552088
Eki Görüntüle 552089
cnm bnnm kac haftaliksin bebgin henuz kucuk
cnmim cinsel organina bakilyör senin de resimde gorulmuyor
evet canim hafta ilerledikce daha net olur11+4 üz canım burda 12 13 haftalıkken daha mı net görünüyor
Benim bebişin teorisi tutmadı hihihihi, burada hepimiz kız diye yorumlamıştık ama oğluş geliyormuş