- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Canım günaydın benimki belli mi bakar mısın benim kuzuma da bi teyzesi:)Eki Görüntüle 557848 Eki Görüntüle 557850
tatlim belli degil
(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın benimki belli mi bakar mısın benim kuzuma da bi teyzesi:)Eki Görüntüle 557848 Eki Görüntüle 557850
Ayy cok tatli kizin yolda hihii cok yatay nubunuz var
çok çok teşekkür ederim canım, bir erkek bir kız yine değişmesinde rahat rahat tadını çıkartalım sıpanın
2007 mi diyooo
birinci fotoo yanilmiyorsamm erkekk daha net ve yakindan cekermisin eger o ustteki cikintinin altinda bi cikinti yoksa kesin erkekk
erkek gibi sanki
doktor kesin şu demeden inanamicam galiba ben kızım olacağına, internetten araştırdım nubu benimki gibi olup erkek doğanlar var Kontrole de daha 4 hafta var oof of, çatlarım kesin
Eki Görüntüle 558234 Bu benim bebişim
Eki Görüntüle 558235
Eki Görüntüle 558237 Bunlarda internetten bulduğum kız olması beklenirken erkek doğan bebeklerin usgleri
doktor kesin şu demeden inanamicam galiba ben kızım olacağına, internetten araştırdım nubu benimki gibi olup erkek doğanlar var Kontrole de daha 4 hafta var oof of, çatlarım kesin
Eki Görüntüle 558234 Bu benim bebişim
Eki Görüntüle 558235
Eki Görüntüle 558237 Bunlarda internetten bulduğum kız olması beklenirken erkek doğan bebeklerin usgleri
Eki Görüntüle 558234 Bu benim bebişim 12+0
Eki Görüntüle 558235 11+3
Eki Görüntüle 558237 12+3
Bunlarda internetten bulduğum kız olması beklenirken erkek doğan bebeklerin usgleri
slm caım kaç haftalıksın sendemi oğan olmasını istiyosun rabbim inşalah kabinden geçeni nasip eder inşalah banada kız dedi doktor ikinci çocuğum ilki kız bunu erkek olmasını çok istiyorum ama benım bebğim bacakları kapaı göstermıyo sanki kız dedi emin olamadı bende resmini koyduğumda kızlar erkek yorumunu yapdı inşalah sanaa banada sağlıklı hayırı bir oğlan nasip eder rabbim....
Tekrar bulmam zor oldu ama haftalarını da ekledim :) Bu yöntem %90 doğru çıkıyor evet ama ya %10 luk dilimdeysem diye tırsıyorum ne yalan söyliyim
Ben 13. haftanın içindeyim canım, bir oğlum var o yüzden illa erkek olsun gibi bi düşüncem yok. Kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olduktan sonra farketmez benim için. Ben sadece oğlumda da aynı şeyi yaşadığım için bu da kız denip erkek çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum :)