Eki Görüntüle 538085 Eki Görüntüle 538086
seni bulmuşken kaçırmayayım orkdmsana zahmet en yeni olan bu daha eskileri göndermiştim zaten
canim poposuu nerde bununn yaaaaa:44::44:
canim poposuu nerde bununn yaaaaa:44::44:
Orkdm altını bezleyecek olduğun bebeğin önünde uzandığını ve bacaklarını havaya kaldırmış olduğunu düşün işte bu foto tam o pozisyon
canım ben fotodan hiç anlamıyorum ama bu bacaklardan yani poponun altından olabilir mi??
hic sanmiyorum canim oyle olsaydi dr kesin soylerdi ki coook ayrikk
eger oyle ise ve ortada minicik cikinti var erkek bebeklerde bu haftalarda pipi daha buyuk oluyo
bu sanki gomulmeye yuz tutmus kiz nubu gibi
ama eger bacak arasiysa
haklısın canım ya doktorda göremedi, göstermiyo dedi devlet hastanesiydi uğraşmadı sandım ama sen doğru tahminlerde bulunuyorsun paylaşayım istedim. çocuğun göstermesi için ne yapıcam ben ya
uyuz oluyorum bu devlet hastanelerine bari dogru duzgun foto verseler
neyse canim uzulme yaa bidahaki kontrol ne zamann
Kizlar izin aldim ve dr.a gittim bugun aksamuzeri hem ikili test sonuclarimi telefonda ogrenmistim dr la icime sinmemisti. Erkekmis cnm bebek bu kez yuzdeli gibili de konusmadi oh be ona gore pembelenicezmi mavilenicezmi biliyorum artik inan bisiy alamiyordum kesinmis yani.
Demekki 9 haftslikken ve yatis pozisyonu
YAniltabiliyor hadi dogru alisverise saglicakla kurtulun insAllah
Demekki 9 haftslikken ve yatis pozisyonu
YAniltabiliyor hadi dogru alisverise saglicakla kurtulun insAllah
oglusun hayirli olsun tatlim
bu kac haftalik resmi haftalara gorede nub degisiyor ama buyuk ihtimal erkekk
evet cnm yaaa süpersinnn dr 12 haftalıkken erkeğe benziyo ama... demişti sen kesin erkek demiştin bugün kontrole gittim %99 erkek dedi
sağolasın orkidem ALLAH ta senin gönlüne göre verir inşşşALLAHHH