- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
sagol canim bekliyorum
canım ben sırasına göre koydum resimleri karladımda ama az görünüyo gibi onlara bakarak bir denebakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim bekliyorum
kizlar kizima yemegini yedireyim geliyorum insallahh
Eki Görüntüle 534841 basardim galiba sonucu sabirsizlikla bekliyorum
canım ben sırasına göre koydum resimleri karladımda ama az görünüyo gibi onlara bakarak bir denebakalım
sagol cnm sayende yapabildim
tebrikler başardınızzzz canım burda kaç haftalık biraz karanlık ben anlayamadım ama orkidem anlar sanırım
11 h 4 gunluk demisti doktor
maaşallah kuzumaa Allahım kucağına almayı naisp etsin inşş sağlıkla hayırla inş AMİNN
orkidem birde bu resmi var ama sadece bacak sanırım sen daha iyi anlarsın gerçi Eki Görüntüle 534820 Eki Görüntüle 534821
Eki Görüntüle 534841 basardim galiba sonucu sabirsizlikla bekliyorum
orkidm nerdesiiiiiiiin gelirsen bir bak benim bebege
ben bu resmide koymuştum gelince birde buna bkarmısın pek anlaşılırmı bilemiyorum ama sanki sende benim gibi şüpheyle bakıyosun ahala erkek olamsına dimi aklım karışıkki gülüm artık hakkımızda hayırlısı şöle bir içim rahat alışverişe çıksaydım da alsaydım cicişler ama 7. aya kadar olmıycak igi ben yinee gelirirm diğer kontrolden sonra canım benim
Eki Görüntüle 534796 Eki Görüntüle 534797 Eki Görüntüle 534798 Eki Görüntüle 534799 canım ben özelden geldim resmini koyuyorum sana zahmet bir bakabilirmisin yine erkek dedi ve sanırım bende gördüm bu sefer pipiyi
canım bu resimlere göre bana kız gibi geldi.yani o aşağıdaki şey çok büyük ve ayrı bacaklardan.yani pipi gibi durmuyo ama belki sadece bu resimlerde öyledir.yani doktorun birçok açıdan baktığı için direk pipiyi görmüştür ona göre erkek demiştir.ben sadece bu resimlere göre yorumladım...bidahaki kontrolünde yüzde 100 kesinleşir arık...
canim hic uzulme bende gectim o gunlerden inan suan kizimi ozlemleee bekliyorumm minnosumu bi kucagima alsam hayirlisi ile
artik rabbim ucunculerde nasip eyler bize bak bu gunler cok onemli dua edelim birbirimize
kizlarimiza erkek kardes nasip eder rabbim insallahhh