Çok teşekkürler yorum yaptığınız için. Öğrendiğimde kesinlikle haber vericemErkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler yorum yaptığınız için. Öğrendiğimde kesinlikle haber vericemErkek görünüyor
Emin olmadım Erkek sankiMerhabalar Bebeğimin 11 haftalıkkenki görüntüsü drum 14 haftadan önce tahmin etmiyor merak ediyorum sizce kızmı erkek mi Ikra meyra Eki Görüntüle 2844496
Kız gibi sankiMerhabalarr bana 10 gün önce kız gibi ama tekrar yollayın demiştinizzz doktorumuz 2 hafta sonra söyleyecek şuan 12+1iz tekrar bakarsanız sevinirimm
Erkek görünüyorBen de bakmanızı istesem 11+4 ultrason görüntüsü Ikra meyra
Emin olmadım ama sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşınBizde tahmin alabilir miyiz 11+3 Ikra meyra
Videodan aldım bu görüntüyü burda net mi sizce Ikra meyraEmin olmadım ama sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın
Buda tam net değilVideodan aldım bu görüntüyü burda net mi sizce Ikra meyra
Bir sonraki kontrolde o zaman inşallah teşekkür ediyorumBuda tam net değil
Haklı çıktınız oğlum olacakmışEvet şimdilik dedim çünkü bu haftalar yaniltir en iyi 11 12 13 haftalar olmalı paylaşırsınız
Anketimi oylarsaniz sevinirim saglikla gelsin oğlusunHaklı çıktınız oğlum olacakmış