Üç çizgiden kastınız nedir acaba :)3 çizgi kız bence bu bebiş. Şimdiye kadar bu üç çizgi net olanlarda hep doğru çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç çizgiden kastınız nedir acaba :)3 çizgi kız bence bu bebiş. Şimdiye kadar bu üç çizgi net olanlarda hep doğru çıktı
Merhaba rica etsem arkadasimada tahminde bulunabilir mısınız 13+3 karından usgKız gibi sanki
Nubun olduğu yerde 3 çizgi oluyor genelde sağ sol kısa ortadaki uzun şekilde bazen eşit de görünebiliyor. Sizin bebişte o 3 çizgi var erkek bebeklerde o şekilde olmuyorÜç çizgiden kastınız nedir acaba :)
tebrik ederim doktor dahil kimsenin göremediğini siz görmüşsünüz 4. aydan sonra anladılar bebeğin erkek olduğunuEminde olamadım erkek gibi bu gördüğüm nub iseEki Görüntüle 2752680
Karanlık USG emin olamadım erkek sanki varsa USG paylaşınMerhaba rica etsem arkadasimada tahminde bulunabilir mısınız 13+3 karından usg
Yaaa çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirimtebrik ederim doktor dahil kimsenin göremediğini siz görmüşsünüz 4. aydan sonra anladılar bebeğin erkek olduğunu
Erkek diyorum en üsteki usgde çıkıntı gördüm nub ise erkek gorunuyorBanada tahminde bulunabilirsiniz lütfen lütfen Eki Görüntüle 2794996
Kız görünüyorMerhaba
dün 2 li tarama testine girdim bebeğim uyuyordu doktor cinsiyet tahmini yapmadı renkli ultrasonografi görüntülerim var, bu resimlere göre cinsiyet tahmini yapabilirmsiiniz , bu ikinci gebeliğim 8,5 yaşında bir kızım var
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için netleşince anketi oyşayacam inşallah ama keşke kız olsa 2 oğlum var ama işte sağlıklı olsun hayırlısı diyelimErkek diyorum en üsteki usgde çıkıntı gördüm nub ise erkek gorunuyor
Belkide kızdır çünkü çıkıntı gördüğüm nub ise erkek sanki dedim başka USG varmiÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için netleşince anketi oyşayacam inşallah ama keşke kız olsa 2 oğlum var ama işte sağlıklı olsun hayırlısı diyelim
USG net değil canim kız olabilir emin değilim tekrar USG paylasinMerhaba daha önce görümcemin bebeginin cinsiyetini bildiniz. Şimdide yiyenin için rica ediyorum bakarmısın lütfen. 12 hafta karından. Ikra meyra