- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek sanki13+5 günlük bizi de bir tahminde bulunabilir misiniz :)
Eki Görüntüle 2793295 Eki Görüntüle 2793296 Eki Görüntüle 2793297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek sanki13+5 günlük bizi de bir tahminde bulunabilir misiniz :)
Eki Görüntüle 2793295 Eki Görüntüle 2793296 Eki Görüntüle 2793297
Erkek sankimerhaba cinsiyet için yorum yapabilir misiniz?
Kız gibi sankiMerhabalar bana da bakabilirseniz çok mutlu olurum Ikra meyra
12+3 ama 12+6 çıktı karından ultrason
Şimdiden çok teşekkürler
Eki Görüntüle 2793214
Daha minik annesi şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba 10haftalik gebelik sizce nedir kız ya Golan Eki Görüntüle 2793105
Emin olamadım başka USG varsa paylaşın sanki kız tekrar USG paylasinMerhaba bende 11+4 den usg atsam banada tahminde bulunabilir mısınız acaba rica etsem
Çok teşekkür ederim doktor da kız gibi tahmin etti. netleşince anketinize katılacağım :)Kız gibi sanki
Canım bana da tahminde bulunabilir misin karından 11 haftalıkErkek sanki
Emin olamadım 12-13 hafta olursa paylaşın sanki erkek ama emin değilimCanım bana da tahminde bulunabilir misin karından 11 haftalık
13. Haftada tekrar gidicem o zamn tekrar atarım doktorda çıkıntı var ama emin konuşmadı erkek gibi dedi sana da sormak istedimEmin olamadım 12-13 hafta olursa paylaşın sanki erkek ama emin değilim
Demekki erkek13. Haftada tekrar gidicem o zamn tekrar atarım doktorda çıkıntı var ama emin konuşmadı erkek gibi dedi sana da sormak istedim
Tşk ederim canım oda emin konuşmayınca sana sormak istedim nub teorisine göre de erkekse hayırlısı diyelimDemekki erkek
Ogrendinizmi acabaHenüz 12haftalık ve organı tam anlamıyla oluşmadı o görünen nubu bu haftada erkek, kız iki cinsiyette de aynı şekilde çıkıntı oluyor açısına göre belli oluyor cinsiyeti ☺
Evet dün kesinleşti oğluşum olacakmış, tahmininiz tutmadı ama olsunOgrendinizmi acaba
Tabii elimde olanları tekrar atıyorum hepsi 11 hafta karından usgEmin olamadım başka USG varsa paylaşın sanki kız tekrar USG paylasin