Bi kızım olduOgrendinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kızım olduOgrendinizmi
Bu haftalarda cinsel organlar daha oluşmamış oluyor diye biliyorumMerhaba Ikra meyra , videodan yakaladığım görüntüde görünen bacak arasındaki pipi midir sizce?
9+5 haftası ve vajinal ultrason.
Ayyy içimi rahatlattınız çıkıntı gibi bişi görünce acaba dedim, ayrıca kız hissediyorum siz de kız demiştiniz hatta, 3 hafta sonra ikili tarama olacak. İnsan sabredemeyip ister istemez merak ediyor.. Teşekkür ederimBu haftalarda cinsel organlar daha oluşmamış oluyor diye biliyorum
Kız gibi sanki emin olamadım net değil USGMerhaba Ikra meyra bu arkadaşımın bebeği 12 haftalık rica etsem tahminde bulunur musun
Sen ogrendinmi kızmi demiştim sana ne dedim unuttumMerhaba Ikra meyra bu arkadaşımın bebeği 12 haftalık rica etsem tahminde bulunur musun
Erkek sankiMerhaba 12+4 haftaligiz bana da tahminde bulunabilir misin teşekkür ederim Ikra meyra Eki Görüntüle 2791131
Evet canım ben öğrendim ilk 11 haftalıktı net değil erkek gibi dedin sonra 12 haftalığı attım kız dedin kızım olacakmış. Oylamıştım anketiSen ogrendinmi kızmi demiştim sana ne dedim unuttum
Bu haftalarda iki tarafa benzer nub şimdilik kız yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba Ikra meyra , videodan yakaladığım görüntüde görünen bacak arasındaki pipi midir sizce?
9+5 haftası ve vajinal ultrason.
Yaaa saglikla gelsin prenses tesekkurler ederimEvet canım ben öğrendim ilk 11 haftalıktı net değil erkek gibi dedin sonra 12 haftalığı attım kız dedin kızım olacakmış. Oylamıştım anketi
Doktor da erkek olabilir ama kesin diyemem demisti tesekkur ederimErkek sanki
Çok teşekkür ederim, çok sevindimBu haftalarda iki tarafa benzer nub şimdilik kız yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Merhaba bende 11+4 den usg atsam banada tahminde bulunabilir mısınız acaba rica etsemErkek sanki