Bi kızım olduOgrendinizmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kızım olduOgrendinizmi![]()
Bu haftalarda cinsel organlar daha oluşmamış oluyor diye biliyorumMerhabaIkra meyra , videodan yakaladığım görüntüde görünen bacak arasındaki pipi midir sizce?
9+5 haftası ve vajinal ultrason.
Ayyy içimi rahatlattınızBu haftalarda cinsel organlar daha oluşmamış oluyor diye biliyorum
Kız gibi sanki emin olamadım net değil USGMerhabaIkra meyra bu arkadaşımın bebeği 12 haftalık rica etsem tahminde bulunur musun
Sen ogrendinmi kızmi demiştim sana ne dedim unuttumMerhabaIkra meyra bu arkadaşımın bebeği 12 haftalık rica etsem tahminde bulunur musun
Erkek sankiMerhaba 12+4 haftaligiz bana da tahminde bulunabilir misin teşekkür ederim![]()
Ikra meyra Eki Görüntüle 2791131
Evet canım ben öğrendim ilk 11 haftalıktı net değil erkek gibi dedin sonra 12 haftalığı attım kız dedin kızım olacakmış. Oylamıştım anketiSen ogrendinmi kızmi demiştim sana ne dedim unuttum![]()
Bu haftalarda iki tarafa benzer nub şimdilik kız yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhabaIkra meyra , videodan yakaladığım görüntüde görünen bacak arasındaki pipi midir sizce?
9+5 haftası ve vajinal ultrason.
Yaaa saglikla gelsin prensesEvet canım ben öğrendim ilk 11 haftalıktı net değil erkek gibi dedin sonra 12 haftalığı attım kız dedin kızım olacakmış. Oylamıştım anketi![]()
Doktor da erkek olabilir ama kesin diyemem demisti tesekkur ederimErkek sanki
Çok teşekkür ederim, çok sevindimBu haftalarda iki tarafa benzer nub şimdilik kız yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Merhaba bende 11+4 den usg atsam banada tahminde bulunabilir mısınız acaba rica etsemErkek sanki