- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Espiri olarak söyledim ciddiye aldınızTestisimi ilerleyen haftada oluşur 16-18 de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Espiri olarak söyledim ciddiye aldınızTestisimi ilerleyen haftada oluşur 16-18 de
Daha minik annesi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik gelişimi erkek gibi ama isteğim haftalar olmalıEki Görüntüle 2789459 kızlar sizce parelelmi kızmı erkekmi
Benimki nedir sence canm?Daha minik annesi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik gelişimi erkek gibi ama isteğim haftalar olmalı
Net değil ama kız sanki başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıTahminlerinizi alabilirmiyim??? 12. Haftadan resim
Net değil ama kız sanki başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Yukari dogru cikanlar bacaklari degilmiNet değil ama kız sanki başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Ayy evet ama heyecanlandım teşekkürlerDaha minik annesi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik gelişimi erkek gibi ama isteğim haftalar olmalı
Ben size yazmıştım kız dedim diğer konudaBana ısrarla bakmadınız 12 hafta karından
Ben size yazmıştım kız dedim diğer konuda
Merhaba benimde kesinleşti siz erkek demiştiniz doktor kız dedi kesinleştiKız gibi sanki emin olamadım
Anladım erkek dediyse erkektirDr erkek dedi de ondan.
Nubu dik görünüyor du sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba benimde kesinleşti siz erkek demiştiniz doktor kız dedi kesinleşti
TeşekkürlerNubu dik görünüyor du sağlıkla gelsin bebeğiniz
OgrendinizmiBi kızım var evet gönlüm de bütün teorilerde erkek diyor bakalım hayırlısı artık
İnşallah erken dediği için burda da sordum kız dyince kfam karıştıAnladım erkek dediyse erkektir
Erkek gibi sanki diğeri net değil USG biri erkek gibi görünüyorMerhaba bizede cinsiyet tahmini yapabilir misin canim Ikra meyra