- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason tarihi 11 amaCanım 9+ tahmin için uygun değil olursa 13 hafta paylaşın
Nasıl canim 9+ hafta yazıyor küçük olanUltrason tarihi 11 ama
Ga öyle amaNasıl canim 9+ hafta yazıyor küçük olan
Kese konu karında isen erkek görünüyor vajinal ise kizGa öyle ama
Bu sadece vajinal diğerleri karındanKese konu karında isen erkek görünüyor vajinal ise kiz
Buna göre kız bunun için yazmıştımBu sadece vajinal diğerleri karından
Bak şimdi kız mı erkek mi ay Allah sen iyice şaşırttın beniBuna göre kız bunun için yazmıştım
Al bak bunlar karındanBak şimdi kız mı erkek mi ay Allah sen iyice şaşırttın beni
Karından ise erkek yazdım vajinal ise kız yazmıştım siz vajinal dediniz o zaman kız diyorum teoriye göre onu yazmak istemiştimBak şimdi kız mı erkek mi ay Allah sen iyice şaşırttın beni
Kız sankiMerhaba banada tahminde bulunur musunuz ilk resim 13 hafta ikinci resim 11 hafta
13 hafta paylaşın daha kesin net olur13 değil 11+4 ay
Diğer üç resim karından siz bir resime bakarak kız dediniz zaten 16 haftada gidicem zaten kesinleşir sen karından dediğine göre erkek bir resim kız dedinKarından ise erkek yazdım vajinal ise kız yazmıştım siz vajinal dediniz o zaman kız diyorum teoriye göre onu yazmak istemiştim
Diğer üç resim karından siz bir resime bakarak kız dediniz zaten 16 haftada gidicem zaten kesinleşir sen karından dediğine göre erkekKarından ise erkek yazdım vajinal ise kız yazmıştım siz vajinal dediniz o zaman kız diyorum teoriye göre onu yazmak istemiştim
Bende buna şaşırdım bir ultrasonda kız dedin sen sadece ona mı baktınDiğer üç resim karından siz bir resime bakarak kız dediniz zaten 16 haftada gidicem zaten kesinleşir sen karından dediğine göre erkek bir resim kız dedin