Tesekkur ederimErkek gibi görünüyor başka USG varsa paylaşın
Ben tahmin yürütüyorum... nub konusunda çok uzman değilim
Bende 2015 de başladım nub teorisiniBen tahmin yürütüyorum... nub konusunda çok uzman değilim2013 yılında ORKDM vardı bu postta o resmen nokta atışı yapıyordu nerdeyse tahminlerinde hiç yanılmıyordu öncelikle Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....
% 80 oldukça iyi nerdeyse nokta atışıBende 2015 de başladım nub teorisininubu netse zaten yanılma olmaz orkide baktım ama yanıldiginida okudum ilk sayfadan başladım okudum herkes yanilabilir bende hepsini biliyorum diye idda etmedim %80 tahmin anketim var bu yeterli midir yani %20 yanıldım
İkiside erkek sanırım
Sağdaki net nubu kız diğeri net değil canim tekmi çift yumurta
çift yumurta,doktor ikiside kıza benziyor dedi.12 hafta bakalımSağdaki net nubu kız diğeri net değil canim tekmi çift yumurta
Kız görünüyor ikiside ama tekrar USG paylasin şimdilik emin olamadımIkra meyra bana da bakar mısın? Cok net değil ama yine de şansımı denemek istedim 11+3 burda. Bir de ikizimiz var ama kontrolde iki dakika yerinde durmadığı için yan görüntüsünü alamadık
Tamamdır haftaya kontrolüm var tekrar atarım. Çok teşekkür ederimKız görünüyor ikiside ama tekrar USG paylasin şimdilik emin olamadım
Diğerinde kafa şekli kız yüz hattı aynı görünüyorçift yumurta,doktor ikiside kıza benziyor dedi.12 hafta bakalım
çoook teşekkür ederimmKız görünüyor
Kız gibi canim.
Teşekkür ederim canımKız gibi canim.
Bunlar da mı net değilKız gibi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?