Canım benimkine de bakabilir misin? Karından bakmıştı doktorBen anlamadım bunu canım 11 12 13 haftalar paylaşın tekrar bakıp çizim yada varsa başka USG paylaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimkine de bakabilir misin? Karından bakmıştı doktorBen anlamadım bunu canım 11 12 13 haftalar paylaşın tekrar bakıp çizim yada varsa başka USG paylaşın
Daha minik annesi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıCanım benimkine de bakabilir misin? Karından bakmıştı doktor
8 haftalik usg goruntusu tahmin icin yeterli degil o zaman oyle miDaha minik annesi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Malesef etmemiş 17 haftalık net bir şey söylememiş kız belki demişDr tahmin ettimi
Bugüne kadar paylastiginiz usgler arkadaşınızın miydi zaten son USG ile emin değildim o görünen nub ise erkek olabilir yazdim çok bozuk usg çünküMalesef etmemiş 17 haftalık net bir şey söylememiş kız belki demiş
Ilkler kendimindi 12+2 olan bu son paylaştığım 17 haftalık arkadaşınBugüne kadar paylastiginiz usgler arkadaşınızın miydi zaten son USG ile emin değildim o görünen nub ise erkek olabilir yazdim çok bozuk usg çünkü
Arkadaş kız istiyordu o yüzden zorlamış o yüzden sadece olabilir göremedim demiş sadeceBugüne kadar paylastiginiz usgler arkadaşınızın miydi zaten son USG ile emin değildim o görünen nub ise erkek olabilir yazdim çok bozuk usg çünkü
Emin olamadım sanki erkek gibi 12-13 hafta olursa paylaşın sağlıkla gelsin minnosIkra meyra canım bu da benım bebeğim evet pek net değil ama bakar mısın 11+2
Öyle yaparım canım haftaya da gideceğim teşekkür ederimEmin olamadım sanki erkek gibi 12-13 hafta olursa paylaşın sağlıkla gelsin minnos
Erkek görünüyorTahmin konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Erkek görünüyor etiket ettiğiniz kimdir acaba