- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Ayy o gün çabuk yazıp cikmisimdir başka USG varmi kafa tipi kız gibi şok oldumTamam canım teşekkür ederim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy o gün çabuk yazıp cikmisimdir başka USG varmi kafa tipi kız gibi şok oldumTamam canım teşekkür ederim bekliyorum
Canım bi de bu var ,ben de bugün başka doktora gittim direkt erkek dedi emin mısınız dedim sanki pipi gördüm dedi ama bir ay sonra netlesir dedi :)Ayy o gün çabuk yazıp cikmisimdir başka USG varmi kafa tipi kız gibi şok oldum
Bende o gün atmıştım İkra meyracim banada cobuk mu cvp verdiniz tekrar atım da bıkan o zamanAyy o gün çabuk yazıp cikmisimdir başka USG varmi kafa tipi kız gibi şok oldum
Bakar mısın İkra Meyra cimUsg net değil şimdi net bı bakar mısın Eki Görüntüle 2753582 Eki Görüntüle 2753583 Eki Görüntüle 2753585
Sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşınIkra meyra sizi önerdiler 2021 Ağustos anneleri topiğinde. Burada bir şey belli mi acaba?
Buda ayni nubu dik uç tarafiCanım bi de bu var ,ben de bugün başka doktora gittim direkt erkek dedi emin mısınız dedim sanki pipi gördüm dedi ama bir ay sonra netlesir dedi :)
Ne dedim öncesi erkek gibi görünüyorBakar mısın İkra Meyra cim
Yakın alın resmiÇok belirgin değil ama tahmin yapabilir mısınız?
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınMerhaba benim bebişe de bakabilir misiniz rica etsem? Eki Görüntüle 2761068
Maalesef yok, bu da CD kaydından dün detaylı bakıldı. Normal kontrolde verirlerse gönderirim. Çok teşekkür ederimSanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın
Teşekkür ederim maalesef başka yokKız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
O görünen diklik nub ise erkek gorunuyorElimizde sadece bunlar var
Çok teşekkür ederimO görünün diklik nub ise erkek gorunuyor
Dr tahmin ettimiÇok teşekkür ederim