- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimEvet canım kız demiştin baştan beri. Doktor da kız diyor teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimEvet canım kız demiştin baştan beri. Doktor da kız diyor teşekkürler
Bu net usg canımYaa erkek gibi demiştin canım öncekinde, sanırım bu seferki daha belli öncekini de ekledim tekrar
USG nub tarafı bozuk cikmis
Kordon olabilir deyince bende değişir herhalde dedim sevinemedimde düzgünBacak arasıda dolu canım
Kordon olabilir deyince bende değişir herhalde dedim sevinemedimde düzgün
Kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı bunuda net cekmediniz sanirimMerhaba tekrar yükledimm ama bakabilir misiniz :)
Net değil USG 12-13 olursa paylasin11 haftalık aslında ama
Çok sağol canım Allah razı olsunEki Görüntüle 2759794
Yandan Kordon'da geçmiş
Kız sanki emin olamadımSanırım bunlarda net değil..
Ben anlamadım bunu canım 11 12 13 haftalar paylaşın tekrar bakıp çizim yada varsa başka USG paylaşınIkra meyra canım selam başka bir doktor bugün erkeğe benziyor dedi nub görüntüsü vermedi ama kalca ölçümü buydu sence nedir
Canım bu 12 artı 4 dü burda doktor kıza benziyor yüzde 80 demiştiBen anlamadım bunu canım 11 12 13 haftalar paylaşın tekrar bakıp çizim yada varsa başka USG paylaşın
Bakıyorum renkle oynayıp bakacamCanım bu 12 artı 4 dü burda doktor kıza benziyor yüzde 80 demişti
Tamam canım teşekkür ederim bekliyorumBakıyorum renkle oynayıp bakacam
Evet nubun devamı varmış ucu yuksek ben şokTamam canım teşekkür ederim bekliyorum
Yaa ciddi mısınız :) Valla doktordan çok size güveniyorum kendimizi baya kiz a hazirlamistikEvet nubun devamı varmış ucu yuksek ben şok Eki Görüntüle 2760979