- 25 Aralık 2020
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorumErkek görünüyor
Erkek benceRica etsem bunada yorum yapabilir mısınız?Eki Görüntüle 2757909
Teşekkür ederimErkek bence
Erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşın emin olamadım nubmu degilmi kafası duzmu duruyor yanami anlayamadımRica etsem bunada yorum yapabilir mısınız?Eki Görüntüle 2757909
Kız gibi sankiBu var acaba bu olur mu
Teşekkür ederimKız gibi sanki
Bazı açılar kız gibi bazılarında erkek karar veremedim poziyon değiştirmediyse kiz gibi 12-13 olursa paylasin
Doktor da erkeğe benziyor dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim teşekkür ederim canımBazı açılar kız gibi bazılarında erkek karar veremedim poziyon değiştirmediyse kiz gibi 12-13 olursa paylasin
Canım bana ramziye göre erkek nuba göre kız demiştin. Nub tahminin doğru çıktı. Haber vermek istedim tesekkur ederim ❤Bazı açılar kız gibi bazılarında erkek karar veremedim poziyon değiştirmediyse kiz gibi 12-13 olursa paylasin
Evet emin olamadım olursa USG paylaşınDoktor da erkeğe benziyor dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim teşekkür ederim canım
Sağlıkla gelsin minnosCanım bana ramziye göre erkek nuba göre kız demiştin. Nub tahminin doğru çıktı. Haber vermek istedim tesekkur ederim ❤
Canım bildiğin göstermiş bu pipisini maşallah sübhanallah bebisineIkra meyra Canım merhaba beni hatırladın mı 13+0 ım bugün doktora gittim senin tahminin gibi %70 erkek dedi ama kordonda olabilir dedi. Kafam çok karıştı bana yardımcı olurmusun resmini ekliyorum belki yine bi nubuna bakarsın bacak arası fotosuda var