dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar skull teory diye bir şeye rastladım bebeğin kafatas ı özellikle alın yapısına göre tahmin yapılıyormuş alın çıkıksa erkek,alın yuvarlak ve düzgünse kızmış duyan varmı bunu? Yalnız ben de ultrason fotoğrafında oğlumun alnı nasıl da çirkin diye seviyordum meğer erkek alnıymış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsmin ne facede canim benim emine

Bende onu farkettim iste. Cogu erkegin alni duz kafatasi cirkinm kizlarin daha yuvarlak ve guzel boyle sirin

Bende onu farkettim iste. Cogu erkegin alni duz kafatasi cirkinm kizlarin daha yuvarlak ve guzel boyle sirin

İşte canım öyle bir teori de varmış aynı nub teorisi gibi sen kendin keşfetmişsin teoriyi :) hatta sen benim bebike alnıda erkek gibi demiştin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bu benim 11+4 teki ultrasonum, benim bebeğime de bir yorum yapar mısınız ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biri bizede baksın

Canim nubu görünmediği için bizi dememistim ama kiz olabilir diye düşünüyorum eğer erkekse pili bacak arkasında kalmistir oyuzden gorunmuyodur başka fotolar alirsan yine koyarsin

Canim nubu görünmediği için bizi dememistim ama kiz olabilir diye düşünüyorum eğer erkekse pili bacak arkasında kalmistir oyuzden gorunmuyodur başka fotolar alirsan yine koyarsin

Evet Dr um da diyo ayakları hep bağlı birbirine :) çok tşk ederim yorumun için ikili testte yaptırdığım bu görüntü var bide

Bu görüntüye görevde erkek düşünüyorum canim ama dediğim gibi nubu görünmüyor burada da oyuzden olasilik düşük yani hayirlisi olsun yeni resim ayarlamaya bak :))

Bu görüntüye görevde erkek düşünüyorum canim ama dediğim gibi nubu görünmüyor burada da oyuzden olasilik düşük yani hayirlisi olsun yeni resim ayarlamaya bak :))

Çok tşk ederim :) ilk bebeğim biraz heyecan yapıyorum :) hayırlısı inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…