fananay teyzesiiiiiii cok aradım seni yaaaevet oglussumuzzz geliyor
Canım benim kk.ya giremedim epeydir..senin bebiş baya netti zaten canım:)) hayırlı olsun oğluşun annesiiiii Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim kk.ya giremedim epeydir..senin bebiş baya netti zaten canım:)) hayırlı olsun oğluşun annesiiiii Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
fananay senin de yorumunu bekliyorum foto sayfa 508de ve 518 de
Canım Ben öyle çok da anlamıyorum ama bana erkek gibi geldi bebişinDr tahmin etti mi peki?
Eki Görüntüle 1175548 Eki Görüntüle 1175549 kızlar bi bakın hele fananay orkide yorum bekliyorum sizdende diğer kızlardanda nolurrrrr
Seninki kız cnm eger erkek çikarsa bu teoride çope bnm için
Seninki kız cnm eger erkek çikarsa bu teoride çope bnm için
Eki Görüntüle 1175548 Eki Görüntüle 1175549 kızlar bi bakın hele fananay orkide yorum bekliyorum sizdende diğer kızlardanda nolurrrrr
temmuzun 11 inde randevumuz var bende kız hissediyorum rüyamda da 3 kere kız gördüm ama o zaman netleşecek inşallah haber veririm size inşallah :)
Mutfakkelebegi sayfa kacta resminiz
Benim bebisede yorum yaparsaniz cok sevinirim 518 de resim :) simdiden tesekkurler
Benim bebisede yorum yaparsaniz cok sevinirim 518 de resim :) simdiden tesekkurler
Faceniz varsa nub teorisi diye sayfa var üye olun hem daha çok kişi yorum yapar orkidemde orada
Bi daha ekledm canim. Benim face olmadıgi icin oraya giremicem ya
Maalesef göremiyorum fatosum goruuodur o yorum yapar belki