- 14 Nisan 2014
- 35
- 0
Bebegin kiz canim masallh
hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlümdeki kız benimde :) Sağlıklı olsun da hayırlısıyla nasıl olsa öğreniriz :) senin ki kaçıncı sayfada?
Eki Görüntüle 1180882 şimdi olmuştur umarım
Benimki yok canm yukleyememistim iki tanekkizim var ikinci bir aylik ilki 16aylik
hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlümdeki kız benimde :) Sağlıklı olsun da hayırlısıyla nasıl olsa öğreniriz :) senin ki kaçıncı sayfada?
ay maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok keyifli aralarının az olması bende 1 yıl ara verip ikinci düşüncesindeyim Rabbim ilkini sağ salim kucağımıza almayı nasip ederse inşallah :) bakımı zordur ama değil mi?
Kızlar 13+1 sizce kızmı erkekmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yükledim ama yorum yapan olmadı..
Eki Görüntüle 1177619 11 artı 4 acaba nedir nedir?:26:
ense çıkıntısına göre nasıl bakılıyor banada bakın kızlar.bebikim buradabacaklarından görünmüyor nub u da ense çıkıntısından bana da erkek gibi geldi :)
Bebegin kiz canim masallh
mehaba kızlardoktordan şimdi geldim ve bi prensesimiz daha oluyo çok mutluyum. Arkadaşlar tahminler tutmadı yani erkek demişti herkes
13+1 sizce nedir
kimsenin fikri yok mu ??
Hayirli ve saglikli evlat olsun canim çok sevindim iki tane prenses bendeki gibi fotosuna baktim tekrar nasilda erkeğe beziyomus ben pili bile gördüm sanki ama demekki o pıtısmis tekrardan hayirli olsun
teyzeleri bizede bakar mısın 10+5 doktor tahminde bulundu sizinde tahminlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1185767 Eki Görüntüle 1185768
13+1 sizce nedir