dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benimki yok canm yukleyememistim iki tanekkizim var ikinci bir aylik ilki 16aylik

ay maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok keyifli aralarının az olması bende 1 yıl ara verip ikinci düşüncesindeyim Rabbim ilkini sağ salim kucağımıza almayı nasip ederse inşallah :) bakımı zordur ama değil mi?

hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlümdeki kız benimde :) Sağlıklı olsun da hayırlısıyla nasıl olsa öğreniriz :) senin ki kaçıncı sayfada?

Bence uç yas olsun aralarında canm tavsiye etmem çok zormus perisanlardayim ev pok goturuyo ama ben hala netteyim haha amin hepimizinkini buarada sagsalim kucağına alirsin ins

mehaba kızlar doktordan şimdi geldim ve bi prensesimiz daha oluyo çok mutluyum. Arkadaşlar tahminler tutmadı yani erkek demişti herkes

13+1 sizce nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405021285462.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 70
Bebegin kiz canim masallh

mehaba kızlar doktordan şimdi geldim ve bi prensesimiz daha oluyo çok mutluyum. Arkadaşlar tahminler tutmadı yani erkek demişti herkes

Hayirli ve saglikli evlat olsun canim çok sevindim iki tane prenses bendeki gibi fotosuna baktim tekrar nasilda erkeğe beziyomus ben pili bile gördüm sanki ama demekki o pıtısmis tekrardan hayirli olsun

Hayirli ve saglikli evlat olsun canim çok sevindim iki tane prenses bendeki gibi fotosuna baktim tekrar nasilda erkeğe beziyomus ben pili bile gördüm sanki ama demekki o pıtısmis tekrardan hayirli olsun

Gunaysu ben bilmisim kiz demisim tutturamadiniz diyince erkek dedim sandim ama kiz demisim hay Allah dicektimki erkek demisim of hatlar karisti erkek ama yanilma yüzdesi yuksek demisim

Son düzenleme:
teyzeleri bizede bakar mısın 10+5 doktor tahminde bulundu sizinde tahminlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1185767 Eki Görüntüle 1185768

13+1 sizce nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burdan edindiğim bilgilere göre paralel gördüm ikinizinkide kız sanırım arkadaşlar ama yanılmış olabilirim.bilirkişi ben değilim.bilen arkadaş daha güzel yorum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…