Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canim tesekkur ederim :)
Faceniz varsa nub teorisi diye sayfa var üye olun hem daha çok kişi yorum yapar orkidemde orada
Nazli bi kiz sanirim annesi
merhaba,
ben faceden araştırdım ama öyle bir sayfa yok maalesef..
Kızlar bende az önce doktordan geldim. 12+2 deyiz :) Çok şükür ense kalınlığı gayet normal. ikili tarama testi için kan verdim. Bakalım 10 gün sonra çıkacak oda.
Doktor tam böyle ense kalınlığı, boy kilo falan derken arada "Kuvvetle ihtimal KIZ" diye bombayı patlattı :))))) Ben uçtum resmen orda. Bu testi ve ultrason fotolarını görmüştüm daha önce ama bizim doktorun cihazı böyle çook net değil. Birde ihtimal dedi sonuçta %100 sonuç değil. Erkeğe dönermi acaba? Yani çıkar çıkmaz çok mutlu olduğum içinde yakınlarımla da hemen bu haberi paylaştım. Bir sürü erkek torundan sonra aileye kız gelmesi herkesi çok sevindirdi.
Böyle öncelerde doktorun kız deyipte sonradan değişiklik olduğunu gören veya yaşayan varmı?
Birde doktorun verdiği çıktılara bakıyorum bakıyorum ama dedim ya çok net değil anlayamıyorum
Cok uzak cekilmis. Hicbisi belli degilki
Bebeğim sanirim erkek ama emin olarak demiyorum çünkü tam net değil ama büyük ihtimal
Nub teorisine gore cinsiyet yaz canm
böyle bişey çıkıyor
Maschio o femmina?La nub theory...teoria del nocciolo
tam ismi su nub teorisine gore bebegin cinsiyeti ama gorunmuyomus galiba nasil olacak bifikrim yok malesef
Masallah cnm erkek bnce çikintı dik bide bas popo uzunluk oranı erkek fikrine kapılmma ndn oldu
Ilk fotoya bakarak erkek gıbı ama kesın degıl yanı nubun tam dıkey degıl bıde 10 hafta rısklı bı hafta 12 13 hafta olması lazım