dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar bende az önce doktordan geldim. 12+2 deyiz :) Çok şükür ense kalınlığı gayet normal. ikili tarama testi için kan verdim. Bakalım 10 gün sonra çıkacak oda.

Doktor tam böyle ense kalınlığı, boy kilo falan derken arada "Kuvvetle ihtimal KIZ" diye bombayı patlattı :))))) Ben uçtum resmen orda. Bu testi ve ultrason fotolarını görmüştüm daha önce ama bizim doktorun cihazı böyle çook net değil. Birde ihtimal dedi sonuçta %100 sonuç değil. Erkeğe dönermi acaba? Yani çıkar çıkmaz çok mutlu olduğum içinde yakınlarımla da hemen bu haberi paylaştım. Bir sürü erkek torundan sonra aileye kız gelmesi herkesi çok sevindirdi.

Böyle öncelerde doktorun kız deyipte sonradan değişiklik olduğunu gören veya yaşayan varmı?

Birde doktorun verdiği çıktılara bakıyorum bakıyorum ama dedim ya çok net değil anlayamıyorum

Canım öncelikle gözün aydın Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. Ben de ense kalınlığı ve ikili test için gittiğimde kız demişti Dr aynı senin gibi kız çok istiyordum uçmuş ve herkesleree aynı gün müjdeyi vermiştim fıstık gibi prensesim olacak diye :) ama sonraki kontrolde ne göreyim bizim kızdan pipi çıkmış
evet Allah izin verirse yakışıklı bir oğlumuz olacak inşallah :) başlarda garip geldi erkek bebek fikri çünkü kıza çok kaptırmıştım kendimi isim bile hazırdı ama şuan alıştık artık oğluşum da bana alıştı epey...Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin kızı erkeği çok önemli değil ama çok da kaptırma kendini değişebilir yani tablo 1 şekil A ben:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam ismi su nub teorisine gore bebegin cinsiyeti ama gorunmuyomus galiba nasil olacak bifikrim yok malesef

sayfayı yabancı biri açmış sayfanın ismide Maschio o femmina?La nub theory...teoria del nocciolo
yani nub teorisine göre bebek cinsiyeti yazsanız bile bu sayfaya yönlendiriyor site sizi yani doğru yerdeyiz canım :)
ben buldum siteye yükledim fotomuzuda :)

Teyzelerim banada bakın lütfen
Dırdırdır annemin kafasını yiyorlar :/
12+5 teki fotom :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah cnm erkek bnce çikintı dik bide bas popo uzunluk oranı erkek fikrine kapılmma ndn oldu

Ilk fotoya bakarak erkek gıbı ama kesın degıl yanı nubun tam dıkey degıl bıde 10 hafta rısklı bı hafta 12 13 hafta olması lazım

Buğün öğrendik erkekmiş canım. nub ne tam 45 derece ne de tam yataydı buğün 14+1 ve net gösterdi. Allah sağlıklı versin hepimize inşallah. Bir kızım var çok ağladı çünkü kız istiyordu ama konuşup hallettik gibi o üzülünce bende üzüldüm ama ilk günden beri erkek hissetmiştim. Allahım herkesin gönlüne göre versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…