Göstermemiş ama kız gibi sanki demişDr tahmin ettimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göstermemiş ama kız gibi sanki demişDr tahmin ettimi
Çok teşekkür ederim.. burada 10+4.. başka hiç bu şekilde nubu görünen yok malesef Doktorda emin olamadı ama oda erkek olabilir demiştiBu kaç haftalik erkek görünüyor en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Maşallah bacım vallahi nasıl bukadar anlıyorsun ya Ikra meyraEminde olamadım erkek gibi bu gördüğüm nub iseEki Görüntüle 2752680
Erkek görünüyorMerhabalar Ikra meyra
Bizim ufaklık için tahmininiz var mı acaba?
Çok net değil ama bu haftaki usg’miz bu şimdilik
11+1
Eki Görüntüle 2752990
Erkek görünüyor kesede karindansa kız vajinal ise erkek diğer USG kaç haftalık en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba ikra meyra arkadaşımın bebişine de bakarmısın kese ve nubuna Eki Görüntüle 2753467 Eki Görüntüle 2753468 Eki Görüntüle 2753470
Erkek gibi sanki eminde olamadımUsg net değil şimdi net bı bakar mısın Eki Görüntüle 2753582 Eki Görüntüle 2753583 Eki Görüntüle 2753585
Niye emin olamadinErkek gibi sanki eminde olamadım
Geçen arkadasin ki işaretle göstermişti benimki de gösterir misinErkek gibi sanki eminde olamadım
Kese karından usg 12 haftalıkErkek görünüyor kesede karindansa kız vajinal ise erkek diğer USG kaç haftalık en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Ikra meyracim bugün dr a gittik, dr %100 kiz dedi. Bildiniz valla, teşekkür ediyorum, Allah herkese gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşKız gibi geldi nubu bana umarım gonlunuzdeki olsun inşallahEki Görüntüle 2748350
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimIkra meyracim bugün dr a gittik, dr %100 kiz dedi. Bildiniz valla, teşekkür ediyorum, Allah herkese gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inş
Evet nuba göre erkek görünüyorNuba göre erkek mi diyorsunuz
Emin olamadım yüz üstü gördüğüm nubmu bilemedim ama renkle oynadim .ama 14+ görünüyor yanitabilir haftası beniGeçen arkadasin ki işaretle göstermişti benimki de gösterir misin
TeşekkürlerEmin olamadım yüz üstü gördüğüm nubmu bilemedim ama renkle oynadim .ama 14+ görünüyor yanitabilir haftası beni