- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Ikra meyra cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz rica etsim ikra hanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek şimdilik karından ise vajinal ise kız en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım benım miniğime de bak bakalım bi biliyorm daha çok küçük hali
Yaa sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimDr 10. Haftada erkek gibi hissetrim dedi bu sefer de kız bence bu klitoris vajina falan bayağı oluşmuş dedi :)
Yan pozisyonda başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıKızlar merhabalar yine nub belli değil mi?
14. Hafta hala cinsiyet söylemediler
Ikra meyra tahmini almak isterim
Eki Görüntüle 2755353
Emin olamadım başka USG varsa paylaşınIkra meyra mrb bana da bakabilir misiniz acaba 12+5
10 hafta olmaz 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik sanki kız gibi sanki sanki diyorum paylaşın tekrarIkra meyra cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz rica etsim ikra hanim
Peki tesekkur ederim10 hafta olmaz 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik sanki kız gibi sanki sanki diyorum paylaşın tekrar
Anket nerede ilk sayfaya baktım ama orda yok. Haftaya doktor net olarak söylerim dedi :)Yaa sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Bir sonraki randevum özelde umarım o gün düzgün bir görüntü alır atarım. SağolunKızlar merhabalar yine nub belli değil mi?
14. Hafta hala cinsiyet söylemediler
Ikra meyra tahmini almak isterim
Eki Görüntüle 2755353
EkledimEmin olamadım başka USG varsa paylaşın
Erkek görünüyorIkra meyra ekledim
Erkek gibi sanki kzc haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalıLütfen yorumlayabilir mısınız?
12 +2 günlük çok teşekkürler doktorda erkek gibi dedi ama daha erken tabiki dediErkek gibi sanki kzc haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı
kaç haftalık erkek gbi geldi bnaBanada tahmin bulunurmusunuz
16 haftalıgızkaç haftalık erkek gbi geldi bna