- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 31
Yok canim hatta once yuzde 90 dedi sonrada yok yok yuzde 100 erkek dedi. Ama internetten boyle okuyunca bi tereddutte kaldim yaniDoktor öyle bir ihtimal söyledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim hatta once yuzde 90 dedi sonrada yok yok yuzde 100 erkek dedi. Ama internetten boyle okuyunca bi tereddutte kaldim yaniDoktor öyle bir ihtimal söyledi mi
Yok cnm ya resmen pipi ooYok canim hatta once yuzde 90 dedi sonrada yok yok yuzde 100 erkek dedi. Ama internetten boyle okuyunca bi tereddutte kaldim yani
USG net değil ama nubu dik görünüyorSimdi 17 haftaligiz. Bu resimlerdede 12 haftaydi
GöremedimIkra meyra banada yorum yapabilirmisin atmistim resim
Çok büyük gelmedi bana emin olamadım popoyada paralel değil acısı hafif dik geldi başka USG varsa teyit etmek isterimAttım tekrar bundan baslada yok 12+3
Başka yok sadece bu var tahmini hangiisnden yana kullanmak istersinÇok büyük gelmedi bana emin olamadım popoyada paralel değil acısı hafif dik geldi başka USG varsa teyit etmek isterim Eki Görüntüle 2751139
Emin olamadım ki böyle usgler yanıttı beni %60 erkek derimBaşka yok sadece bu var tahmini hangiisnden yana kullanmak istersin
Teşekkür ederim kese konumuna erkek demistin bakalim bu tutacak mı 3 kızım varEmin olamadım ki böyle usgler yanıttı beni %60 erkek derim
Açısı dik değil popoya paralel iniyor başka USG varsa paylaşınÖnce kıza benzettim demiştiniz bilemiyorum ama bunu dik görünüyor gibi dikkatlice bakarsanız görürsünüz Eki Görüntüle 2751645