- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçümün hemen yanında nubu yüksek görünüyor 12+5 gore erkek görünüyorGeçen hafta da bakmıştık doktor da sen de kıza benziyor demiştin Ikra meyra :) Ama bugün doktor erkeğe benziyor dedi tam belli olmuyor nubu tek ultrason fotoğrafı var bugünden ama bir denemek istedim bakalım bugün ne diceksin :)
Ben mi göremiyorum ya çizip göndermen mümkün mü acaba rica etsem :) Ben sanki arkası dönük gibi görüyorum ondan anlayamadım :) Doktorla orantılı gidiyor tahminleriniz bakalım :)Ölçümün hemen yanında nubu yüksek görünüyor 12+5 gore erkek görünüyor
Ben mi göremiyorum ya çizip göndermen mümkün mü acaba rica etsem :) Ben sanki arkası dönük gibi görüyorum ondan anlayamadım :) Doktorla orantılı gidiyor tahminleriniz bakalım :)
Şii Ikra meyra merhaba 12 haftalık USG ile geldik teyzesi yorumunu bekliyoruz
Erkek görünüyor gibi@ikrameyra
Dr da emin değilim erkek gibi dedi ilkinde de 5 ay erkek deyip kız çıkmıştı gerçi çok teşekkür ederimErkek görünüyor gibi
Minik annesi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıVar mı tahmini olan
kiz gibi görünüyor emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra merhaba canım bana da yorum yapar mısın 12+3
Kız gibi sankiMerhaba Ikra meyra gruplarda namını çok duydum
Bir de bana yorum yapar mısın? Gönderdiğim fotolar sat a göre 12+3 ultrasona göre 13+1. Eki Görüntüle 2755056 Eki Görüntüle 2755057 Eki Görüntüle 2755058
Dr 10. Haftada erkek gibi hissetrim dedi bu sefer de kız bence bu klitoris vajina falan bayağı oluşmuş dedi :)Kız gibi sanki