Ilk fotoya bakarak erkek gıbı ama kesın degıl yanı nubun tam dıkey degıl bıde 10 hafta rısklı bı hafta 12 13 hafta olması lazım
Erkekmiş canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk fotoya bakarak erkek gıbı ama kesın degıl yanı nubun tam dıkey degıl bıde 10 hafta rısklı bı hafta 12 13 hafta olması lazım
sayfayı yabancı biri açmış sayfanın ismide Maschio o femmina?La nub theory...teoria del nocciolo
yani nub teorisine göre bebek cinsiyeti yazsanız bile bu sayfaya yönlendiriyor site sizi yani doğru yerdeyiz canım :)
ben buldum siteye yükledim fotomuzuda :)
Kızlar skull teory diye bir şeye rastladım bebeğin kafatas ı özellikle alın yapısına göre tahmin yapılıyormuş alın çıkıksa erkek,alın yuvarlak ve düzgünse kızmış duyan varmı bunu? Yalnız ben de ultrason fotoğrafında oğlumun alnı nasıl da çirkin diye seviyordum meğer erkek alnıymış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende onu farkettim iste. Cogu erkegin alni duz kafatasi cirkinm kizlarin daha yuvarlak ve guzel boyle sirin
Eki Görüntüle 1178529
Merhaba kızlar bu benim 11+4 teki ultrasonum, benim bebeğime de bir yorum yapar mısınız ?
Eki Görüntüle 1178534 doktor erkek dedi ama yınede kesın demedı sizce?
Eki Görüntüle 1178305 Eki Görüntüle 1178306
Teyzelerim banada bakın lütfen
Dırdırdır annemin kafasını yiyorlar :/
12+5 teki fotom :))
Biri bizede baksın
Canim nubu görünmediği için bizi dememistim ama kiz olabilir diye düşünüyorum eğer erkekse pili bacak arkasında kalmistir oyuzden gorunmuyodur başka fotolar alirsan yine koyarsin
Eki Görüntüle 1179544
Evet Dr um da diyo ayakları hep bağlı birbirine :) çok tşk ederim yorumun için ikili testte yaptırdığım bu görüntü var bide
Kiza benziyor bence
Eki Görüntüle 1179544
Evet Dr um da diyo ayakları hep bağlı birbirine :) çok tşk ederim yorumun için ikili testte yaptırdığım bu görüntü var bide
Bu görüntüye görevde erkek düşünüyorum canim ama dediğim gibi nubu görünmüyor burada da oyuzden olasilik düşük yani hayirlisi olsun yeni resim ayarlamaya bak :))
Bu da 13+5 deki görüntümüz :)
Eki Görüntüle 1179682
Kiz gibi geldi canim bana gore ama emin olarak soylemedim
Canım 2 dr da kiz bibi dedi yrn kontrol vR bakalim görebilecek mi :) tesekkurler