dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

fananay teyzesiiiiiii cok aradım seni yaaa:KK16: evet oglussumuzzz geliyor:KK9:

Canım benim kk.ya giremedim epeydir..senin bebiş baya netti zaten canım:)) hayırlı olsun oğluşun annesiiiii Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim kk.ya giremedim epeydir..senin bebiş baya netti zaten canım:)) hayırlı olsun oğluşun annesiiiii Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

fananay senin de yorumunu bekliyorum foto sayfa 508de ve 518 de

Son düzenleme:
$20140624_005921.jpg $20140624_005759.jpg kızlar bi bakın hele fananay orkide yorum bekliyorum sizdende diğer kızlardanda nolurrrrr:KK52:

galiba birazz netti:KK1::KK1:amin amin canımmmm benim sendee hayırlısıyla alırsın inşallah yavruunu kucağına :KK16::KK16::KK16:

Canım Ben öyle çok da anlamıyorum ama bana erkek gibi geldi bebişin :KK66:Dr tahmin etti mi peki?

Sağol canım doktor 10 temmuzda soylucem kesin dedi hicbir tahminde bulunamam dedi :)

Seninki kız cnm eger erkek çikarsa bu teoride çope bnm için

Canım bu benim.oğlumun 12 haftalıkkenki ultrasonu
..nub.a bak kızım diye bağırıyor, Dr.da kız demişti zaten bana ama erkek çıktı benşm bebiş yanılttı bizi en son ultrasonda pipisini gösterdi Dr.umuz..bazen erkek nubları erken haftalarda kıza benzer açıklaması yaptı bize dr..gerçi değiştirdim Dr.umu ama sizinle paylaşayım dedim:)

Eklentiler

• $1404321498480.jpg
    $1404321498480.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 109
X