Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından bakılmıştı ilk doktora gidişim kalp atışlarını duyduğumuz zamanKarından USG ise erkek vajinalsa kiz @sip_sevdi
Bakalım sonuç nolcak sağlıkla gelsin minnos ilk bebekmiKarından bakılmıştı ilk doktora gidişim kalp atışlarını duyduğumuz zaman
Evet ilk bebek hayırlısı sağlıklı olsunda kiz erkek farketmez tabiBakalım sonuç nolcak sağlıkla gelsin minnos ilk bebekmi
Evet yolk sac nerede oluştu ise bebekte orada olusur ilerki haftalarda bebek yer değiştirir buna göre karından bakıldı ise kız vajinal ise erkekEvet ilk bebek hayırlısı sağlıklı olsunda kiz erkek farketmez tabi
Birde burda sol da duruyor sanki dimi
Aa ama burda tam tersi demiştinizKarından USG ise erkek vajinalsa kiz @sip_sevdi
Önceki solda görünüyordu burda sağda görünüyor ve yolk sac önemli çünkü bebek ilk orada oluşuyor ve buna göre yani sağda görünüyor karında ise kız vajinal ise erkekAa ama burda tam tersi demiştiniz
Çünkü bebek orada görünüyor o nedenle karından ise erkek vajinal ise kız sizde karından dediniz ve erkekti ama ilk yolk sac paylasmis olsaydınız ilk kız derdimAa ama burda tam tersi demiştiniz
Cnm banada bakarmisin 12+3 karından ultrasonla cekildi ama ters çıktıEvet yolk sac nerede oluştu ise bebekte orada olusur ilerki haftalarda bebek yer değiştirir buna göre karından bakıldı ise kız vajinal ise erkek
Sağlıkla gelsin oğlusunIkra meyra tahmininiz doğru çıktı oğlum olacak inşallah
Erkek gibi sanki emin olamadım 12-13 hafta olursa paylasinIkra meyra merhaba ikisi de Vajinal ultrason 7 haftalık ve 11 haftalık. Rica etsem tahmin yapabilir misiniz?
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz sen Minnoş Erkek görünüyorSevgili Ikra meyra öncelikle nasılsınız? Size daha önce sormuştum ama orada daha minikti siz tekrar gönderin demiştiniz burada 13 haftalık. Belli oluyor mu?
İkra meyra bunada bakabilirmisin bende tahminin tuttu bu da ablamın vajinal çekilmiş 6 haftalıkErkek gibi sanki emin olamadım 12-13 hafta olursa paylasin
Kız görünüyor tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı prensesin sağlıkla gelsin canım anketimi oyladinizmiİkra meyra bunada bakabilirmisin bende tahminin tuttu bu da ablamın vajinal çekilmiş 6 haftalık
Evet ben anketi oyladım 2 gün önce çook teşekkür ederimKız görünüyor tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı prensesin sağlıkla gelsin canım anketimi oyladinizmi