- 22 Kasım 2020
- 46
- 19
Benim içinde tahmin yapabilirmisinizMerhaba ultrason biraz eski sanırım net çıkmamış tahmin yapabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim içinde tahmin yapabilirmisinizMerhaba ultrason biraz eski sanırım net çıkmamış tahmin yapabilirmisiniz
Kız nubu gibiSevgili İkra Meyra var mi gördüğün bir sey?
Kız gibi sizinkidenormalde 11+1 ama ultrasonda 12görülüyorız bana da yorum yaparmısın??
Sizinkide erkeğe yatkın ama ikisininde pozisyonları net değilLütfen arkadaşlar tahmini olan söylesin @ikrameyra lütfen bakarmısın çok acil
Bende erkek hissediyorum rüyamda da erkek gördüm ama doktorum kız gibi dedi bu çarşamba günü tekrar gidecem bakalım kendini gösterir inşallahKız gibi sizinkide
Sizinkide erkeğe yatkın ama ikisininde pozisyonları net değil
Canım seninki bana erkek gibi geldiLütfen arkadaşlar tahmini olan söylesin @ikrameyra lütfen bakarmısın çok acil
Canım medıcala ne kadr muayene ucretı odedin bana on dakikalık yerde ama ücretini bilmediğim için özel zubeydeye gitmiştimLütfen arkadaşlar tahmini olan söylesin @ikrameyra lütfen bakarmısın çok acil
Kolay gelsin ıkra meyra Banada bakarmısınız lütfenKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Benm özel siğortam olduğu için muayene parası ödemiyorum canmCanım medıcala ne kadr muayene ucretı odedin bana on dakikalık yerde ama ücretini bilmediğim için özel zubeydeye gitmiştim
Bir tane kızım var inşallah öyledir kız erkek fark etmiyor kızları çok seviyorum ama insan değiğişiklik olsun istiyorCanım seninki bana erkek gibi geldi
Ne kadr verıorz özel sigortaya nasıl oluyor ıntten baktm ama pek anlamadımBenm özel siğortam olduğu için muayene parası ödemiyorum canm
bence erkek :) oğlumda aynı usgye sahiptimBence çıkıntı popo ile yatay duruyor kızda olabilir dik olması için yukarı bakması lazım örneklerde öyle
Canm hastane sahibi ile akrabalık olduğu için soyadımız aynı olduğu için 1500 TL siğorta veriyoruzNe kadr verıorz özel sigortaya nasıl oluyor ıntten baktm ama pek anlamadım
Haydi insallah.Kız nubu gibi