- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 haftalıkLütfen bana da tahminde bulunun cok merak ediyorum
bence erkek :) benim usgye benzettim dik geldi banaSevgili İkra Meyra var mi gördüğün bir sey?
erkek benceMerhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız
Vay be 2.5 yıl önce böyle yazmışım. Evli bile değilken. Sonra kullandım mı kullanmadım ama olsun. Bi kızım var şimdiBu konuyla alakam yok şimdilik ama inşallah ben de bu bilgiyi birgün kendim için kullanabilirim
Filiz2816merhabalar banada yorum yapabilirmisiniz foto 12+4 tü şuan 15. haftadayım 2 oğlum var bu 3 cü olacak inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum rabbim ilk önce sağlık versin
Ikra meyra
Bence çıkıntı popo ile yatay duruyor kızda olabilir dik olması için yukarı bakması lazım örneklerde öylebence erkek :) benim usgye benzettim dik geldi bana
Kız gibi emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalımerhabalar banada yorum yapabilirmisiniz foto 12+4 tü şuan 15. haftadayım 2 oğlum var bu 3 cü olacak inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum rabbim ilk önce sağlık versin
Ikra meyra
Malesef başka görüntüm yok ilk kız siz dediniz inşallah öyledir bir hafta sonra randevum var ozaman yazarım foto yollarımKız gibi emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Kız gibi şimdilik en iyi 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2736572 Kızlar hiç tahmini olan yokmu?8.4 hafta
Bir hafta nasıl dayanacaksin, ben dayanamazdım, yani dayanırım da düşün düşün bir hal olurdum. :) prenses geliyordur insallah :)Malesef başka görüntüm yok ilk kız siz dediniz inşallah öyledir bir hafta sonra randevum var ozaman yazarım foto yollarım
Bende 12 haftalık hamileyim cinsiyetini merak ediyorum banada bakarmısınız