Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikra meyra banada bir yorum yapar mısınızKız gibi emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Doktorum da erkeğe benziyor dedi 12 haftalık tam orda :) ama kesin değil dedi. Bir kızım var hayırlısı ve sağlıklı sekılde birde oğlum olsun isterimErkek bu
Kız gıbı geldı banaIkra meyra banada bir yorum yapar mısınız
Canım küçük sanki burda rabbim gönlündekini versin inşallah
Nub 11 12. Haftalık belli oluyor çünküEvet regl dönem bakınca 8 hafta doktor 9+3 dedi.
Amin inşallah hepimizin gönlündeki ni hayırlısı ile nasip etsin Rabbim
Teşekkürler bu arada
Netleştiğinde haber edicem teşekkürlerErkek:)
Banada bakarmısınız bende 12 haftalık hamileyimKız gıbı geldı bana
Canım rüyanda gördüğünün tersi çıkıyomuş. Bende hep kız gördüm ama doktor erkeğe benziyo dedi.Bende erkek hissediyorum rüyamda da erkek gördüm ama doktorum kız gibi dedi bu çarşamba günü tekrar gidecem bakalım kendini gösterir inşallah
İlk kızıma hamileyken erkek hissederdim ama rüyamda hep kız görürdüm ilk hamileliiğimde rüyam tutmuştu bakalım bunda bilemiyorumCanım rüyanda gördüğünün tersi çıkıyomuş. Bende hep kız gördüm ama doktor erkeğe benziyo dedi.
bence kızınız olacak :)Bana da yardımcı olur musunuz cinsiyet tahmini olan var mı lütfen biraz net değil ama
net değil ama erkek olabilir :)Eki Görüntüle 2738465 bende çok merak ediyorum bana da yorum yapın lütfen ☺ 12+2 bu arada.
Bende öyle tahmin ediyorum ama belirtiler hep erkek gibi diyorlarbence kızınız olacak :)