- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
yaa cok bekledım seni carsambadan berı mesajım cok arkada kaldı bana da lutfen yorumm 11+1 dim ama ultrason da 12 cıktımKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa cok bekledım seni carsambadan berı mesajım cok arkada kaldı bana da lutfen yorumm 11+1 dim ama ultrason da 12 cıktımKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Yaa kolay gelsin size ev tasımakda yerlesmekde zorKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Kız gibi sankiyaa cok bekledım seni carsambadan berı mesajım cok arkada kaldı bana da lutfen yorumm 11+1 dim ama ultrason da 12 cıktım
Lütfen banada bakarmısınız çok merak ediyorumKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Kızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Tahmin alabilir miyim canımKız gibi sanki
Inşallah canım teşekkür ederimKız gibi şimdilik en iyi 12 13 haftalar olmalı
teşekkur ederim bu yogunlugunun arasında cvp verdin umarım kolayca halledersin işlerinikesinleşince mutlaka bildireceğim sonucuKız gibi sanki
Inşallah ben evimde degiligim memleketimdeyim samsunda burda da virüs almış başını gidiyor evime dönünce gidicem inşallah sağlıklı sıhhatli gönlüme göre versinBir hafta nasıl dayanacaksin, ben dayanamazdım, yani dayanırım da düşün düşün bir hal olurdum. :) prenses geliyordur insallah :)
Aminnnnn. Benim de küçük bir adamım var. İnsallah bir de kızım olur. Hamileyim şuan :)Inşallah ben evimde degiligim memleketimdeyim samsunda burda da virüs almış başını gidiyor evime dönünce gidicem inşallah sağlıklı sıhhatli gönlüme göre versin
Hayirli olsun agiz tadıyla oturun inşallah banada bakarmisin lütfenKızlar çok mesaj bildirim gelmiş evi taşıdım başka şehre dönüş yapacağım
Boyutsuz olursa daha iyi olur hiç net değil usgdeHayirli olsun agiz tadıyla oturun inşallah banada bakarmisin lütfen
Inşallah allah gönlünüze göre versinAminnnnn. Benim de küçük bir adamım var. İnsallah bir de kızım olur. Hamileyim şuan :)