- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
Eki Görüntüle 531282 burda 10 haftalık benim içinde bakarmısınız
Canim bu kesinlikle erkekk
Ama popo trafini kesmissin biraz kaydirda cek bidaha bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 531282 burda 10 haftalık benim içinde bakarmısınız
Ama popo trafini kesmissin biraz kaydirda cek bidaha bakiyim[/QUOT sadece çok az bişey poposu gözüküodu fotomakinası olmadıı için zorla çektim bunuda ALLAH HAYIRLISI NASİP ETSİN İNŞALLAH NE DİYELİM BAKTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
orkidem o halde benim bebğim de kız...nub kaybolduğuna göre..bir de başka görüğntü demişsin en çok 11 12 ve 13 de belli olur diye ilk bunu yayınladım.
Ama popo trafini kesmissin biraz kaydirda cek bidaha bakiyim[/QUOT sadece çok az bişey poposu gözüküodu fotomakinası olmadıı için zorla çektim bunuda ALLAH HAYIRLISI NASİP ETSİN İNŞALLAH NE DİYELİM BAKTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
O zaman sen bak poponin geri kalaninda cikinti falan yoksa oglun yolda ilk bebeginmi
O zaman sen bak poponin geri kalaninda cikinti falan yoksa oglun yolda ilk bebeginmi
çıkıntı felan yok sadece popo gibi bişey gözüküo ucundan ilk bebeğim olucak inşallah ikizler öbürünün fotosu net yok ekleyemedim tek yumurta ikizi ozaman oda erkektir
Ayyy maasallahh suphanallahh rabbim korusun kuzulari belli olun a haber et canim merak ettimm :))
Allah razi olsun yavrularini saglikla kucagina aldirsin canim amiin diyorum duana ictenliklekesin yazıcammm inşallah Allah seninde gönlüne göre verir 2.de olmadı ama 3.de inşallah hayırlısıyla olur
çok şanslısınız kızlar raabim hep yüzünüzü güldürsün inş
istediğin zaman haile kalmak ne güzel bir duygudur.
h
yanilmiyorsam kiz bebeginiz
Arkadaşlar başlık ilgimi çekti bende 13+4 teyim. 10 gün önce doktor göremedi bebeğimi tam olarak ve böyle durumlarda kız diyoruz ama testisler inmemişte olabilir dedi. ilk bebeğim ikisi de bizi çok mutlu eder ama ben y,ne de meraktan ölüyorum. sizi okuyunca hemen 12+2 iken olan fotolardan çektim. tahminde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Eki Görüntüle 531945 Eki Görüntüle 531946
ÇOK NET ÇIKMADIYSA TEKRAR ÇEKEYİM BECEREMEDİM SANIRIM