- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra rica etsem tahminde bulunurmusun eltimin 16 yakınmış haftası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra rica etsem tahminde bulunurmusun eltimin 16 yakınmış haftası
Tamam teşekkür ederimEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Kız gibi sanki yinede 12+13 olursa paylaşın emin olamadımMerhabalar çok merak eden bu anne olarak arkadaşımın tavsiyesiyle sayfanızı gördüm rica etsem acaba bunuda yorumlar misiniz kız mı erkek mi acaba inşallah kizdir 11+3 günlük bu ultrason resmi şimdiden teşekkür ederim ❤
Kız gibi sankiMerhaba bende tahmin rica edebilir miyim?Eki Görüntüle 2732381
Emin olamadım sanki kız gibi gibi 12+13 haftalarda paylasinRica etsem benim minnak ,a bakabilirmisiniz heyecan dorukda dr lar soylemiyor tahminleri,tabii rabbim.gonlumuzdekinin en hayirlisini nasip etsin cumle annelerimize insAllah tesekkur ederim simdiden guzel yorumunuz icin
Tesekkur ederim sagollunEmin olamadım sanki kız gibi gibi 12+13 haftalarda paylasin
Yaaa ağzınız bal yesin inşallah öyledir çok teşekkür ederim yorumunuz için 12. Haftada tekrar atarım sizeKız gibi sanki yinede 12+13 olursa paylaşın emin olamadım
Teşekkür ederim bende öyle hissediyorumKız gibi sanki
Erkek gibiSizce bizim bebişimizin cinsiyeti nedir 11. Hafta
Bizde bir tahmin istesekkkErkek gibi
Doktor da kız gibi dedi acaba hangisi olacakErkek gibi
12-13 haftayida paylaşın emin olalım şimdilik erkek gibi nubu öyle görünüyor varmı başka usgSizce bizim bebişimizin cinsiyeti nedir 11. Hafta
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar başka USG varsa paylaşın emin olamadımBizde bir tahmin istesekkk