- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Tam net değil burda tam çıkmamış pipi kadar büyük gelmedi bana başka USG olursa 11 12 13 haftalar paylasirsin Dr tahmin ettimiBaska boyle yok bide onden bacak arasi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam net değil burda tam çıkmamış pipi kadar büyük gelmedi bana başka USG olursa 11 12 13 haftalar paylasirsin Dr tahmin ettimiBaska boyle yok bide onden bacak arasi var
Yok tahmin edmedi dahaTam net değil burda tam çıkmamış pipi kadar büyük gelmedi bana başka USG olursa 11 12 13 haftalar paylasirsin Dr tahmin ettimi
Iki hafta sonra randevum var ozaman bisey soyler heraldeYok tahmin edmedi daha
Ben görsel atamıyorum neden acaba yaTam net değil burda tam çıkmamış pipi kadar büyük gelmedi bana başka USG olursa 11 12 13 haftalar paylasirsin Dr tahmin ettimi
Hayırlısı olsun sağlıkla gonlundekini nasip etsin inşallahIkra meyra bir oğlum var, ölürüm onun yoluna. İkinci bir hamilelik planlıyorum en yakın zamanda. Hamile kalırsam ve ultrason zamanını görürsem, mutlaka atacağım sana ama sonuca kalbim dayanir mi bilmiyorum. Atmasam mi acaba? Kızım olmasını çok istiyorum, ya erkek dersen? :)))) Şaka şaka ufak bir şoktan sonra oğluma erkek kardeş geliyor diye sevinirim ben. :)
Aminnn. Yanildigin oluyor mu hiç sevgili arkadaşım? :) İstediğim şeyi soylemezsen, teselli ederim kendimi. :))))Hayırlısı olsun sağlıkla gonlundekini nasip etsin inşallah
Tabiki oluyor anketim %80 doğru %20 yanlış canım USG istediğim halde paylaşmayip anketi oylayanda vardir mutkaka USG net değil tekrar USG istiyorum emin olamadım diye yanıt verdimAminnn. Yanildigin oluyor mu hiç sevgili arkadaşım? :) İstediğim şeyi soylemezsen, teselli ederim kendimi. :))))
İnşallah biran önce hamile kalırım da, burada alırım soluğu. Ortada fol yok yumurta yok ama, okuyup okuyup sevindirik okuyorum.kendi kendime. :) Tahmin yüzden çok iyi sevgili arkadaşım. Başarıların daim olsun.Tabiki oluyor anketim %80 doğru %20 yanlış canım USG istediğim halde paylaşmayip anketi oylayanda vardir mutkaka USG net değil tekrar USG istiyorum emin olamadım diye yanıt verdim
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorsunuz birde bana yorum yaparmısiniz. Eki Görüntüle 2720348
8+5 yazıyor uygun değil nub içinEki Görüntüle 2721344 10 haftalik usg yegenimin bi balar misiniz
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınİkra meyra banada bakarmısınız 12 haftalık resmi
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınIkra meyra 13 hafta
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Net degil