Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim öğrenince yazacağım burayaDeğil o kadar belli olmaz daha 11 haftalık
Eki Görüntüle 2718477
Kız bebeğiniz bencedeKıza benzettim dedi doktor ama bacak arasi göremedik hala 15. Haftamdayim
Bana sordunuz bende tahmin ettim nubu yükselirse erkek yönünde 13 haftayida paylaşınNeye göre erkeğe benzettin canım ben pek anlayamadım da
Nubu gorunmuyormerhaba tahmınınız nedır acaba??
Ikra meyra bize ne yorum yaptınız acaba göremedımMerhaba Ikra meyra bizde 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini alabilirmiyizEki Görüntüle 2717931 Eki Görüntüle 2717930
Sanki kız emin değilim çok kötü USG varsa başka paylasinMerhaba Ikra meyra bizde 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini alabilirmiyizEki Görüntüle 2717931 Eki Görüntüle 2717930
Kız gibi sankiBenim cinsiyet icin doktor %80 lik bir sey soyledi ama degisir mi diye biraz endise ediyorum. Sizin tahmininiz nedir
Kız gibi sanki
Kizdir o zaman sağlıkla gelsin anketimi oylarsaniz sevinirimEveet doktorda oyle soyledi yuzde 80 kiz dedi
Merhaba Ikra meyra bizde 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini alabilirmiyizEki Görüntüle 2717931 Eki Görüntüle 2717930
Burda 13+3 canımBana sordunuz bende tahmin ettim nubu yükselirse erkek yönünde 13 haftayida paylaşın
Kafası var tam halı yokmu bebeginMerhaba cinsiyet tahmin edebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2718916
Bunlarda nub gorunmuyorBurda 13+3 canım
Sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıMerhabalar, 13+1 haftalık ultrason görüntüm ekteki gibidir. Cinsiyet konusunda yorumlar mısınız?