- 24 Temmuz 2020
- 86
- 148
- 35
çok tesekkürler maalesef tek bu görüntü varSanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tesekkürler maalesef tek bu görüntü varSanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Biliyorum küçük hali var aşağıda büyük halinde nub yok çünkü sol alt köşede nün belli sankiKafası var tam halı yokmu bebegin
Orası çok minik nasıl tahmin ederim ki 11 12 13 haftalar olursa paylaşınBiliyorum küçük hali var aşağıda büyük halinde nub yok çünkü sol alt köşede nün belli sanki
Bu 11 haftalık:)Orası çok minik nasıl tahmin ederim ki 11 12 13 haftalar olursa paylaşın
Yok USG minik hiç birşey görünmüyorBu 11 haftalık:)
Dün yazdım ya kiza benziyor 12-13 haftayida paylaşın sonra gelip kız dediniz demeyin diyeBirde bana bakar Mısınız koz mi erkek mi Eki Görüntüle 2720009
Erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşınBide ben tahmin alabilirmiyim 12+3 gunluk burda
Tamam cnm teşekkür ederim ben başka biriyle kariştirdim size haftaya paylaşirim çok teşekkür ederimDün yazdım ya kiza benziyor 12-13 haftayida paylaşın sonra gelip kız dediniz demeyin diye
Baska boyle yok bide onden bacak arasi varErkek gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Canım renkli ultrason mu bu çok net çıkmış bebeğin maşallahmerhaba tahmınınız nedır acaba??
yok kuzum benım degıl benımkı daha fasulyebu arkadasın bebegı ama cinsiyetı bellı oldu dün kızı olacakmısCanım renkli ultrason mu bu çok net çıkmış bebeğin maşallah
Merhaba gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorsunuz birde bana yorum yaparmısiniz.Kafası var tam halı yokmu bebegin
Erkek gibiIkra meyra tahmin yapabilir misin canım?
Net değil usg11 haftalik ikra meyra hanim tahmin alabilirmiyiz